Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia3432

JESTEM DZIEWICĄ I MAM OCHOTE NA SEX

Polecane posty

Gość madzia3432

mam 22 lata,sporo facetów na koncie którym dałam kosza . żyje w założeniu ze jezeli spotkam tego jedynego to on bedzie miał mnie pierwszy,ale o jezeli go nie spotkam?:/ i taki nie istnieje. jestem bardzo ładna i mam wrazenie ze kazdemu chodzi o mój tyłek,,wiecie jakie to trudne przy takim powodzeniu spławiac gosci i odmawiac sexu, ale chce ,i sie strasznie bzykac,chyba umówie sie z pierwszym lepszym,

Gość Ricardo Izecson
Nie rób tego, szkoda Twojego dziewictwa dla jakiegoś dupka. Będziesz później bardzo żałować. Popatrz na tych spokojniejszych i skromniej ubranych chłopaków. Oni docenią Cie za to jaka też jesteś, nie tylko za urodę. Powodzenia!

Gość madzia.455
nie stety skromni chłopcy nie sa w moim typie tym bardziej mieczaki, chce uprawiac sex z prawdziwym facetem, przystojnym i męskim. a najlepiej starszym o jakies 10 lat.

Gość nufi
Sex mozna miec bez utraty dziewictwa.Poszukajtakiegoco cie wylize.Tojest tez super.

Gość madzia3432
tylu chłopakom odmówiłam, teraz już po zmianie płci nie będę odmawiać, czy jest tu jakiś chętny?

Gość nufi
Madzia 3432 gdzie mieszkasz

Gość czesc magda
odzezwij sie jesli jeszcze jestes zainteresowana

Gość Damski Krawiec
Madziu! Jak marzysz o starszaku, to napewno znajdziesz chętnego. Szukaj jakiegoś portalu typu "sex za $$$" i wystawiaj swoją cnotę na aukcję! Zobaczysz że na chcicy u dziewicy można nawet zarobić na spore zakupy w H&M!

Gość jokk
Masz Madziu takie zdanie na ten temat jak ja z takim wyjatkiem, ze jestem facetem, skąd jestes ? moze sie poznamy ?

Gość gaska balbinka
madzia3432 . jestem bardzo ładna i mam wrazenie ze kazdemu chodzi o mój tyłek,, nie wazne czy jestes ladna czy brzydka,. tu chodzi tylko o tylek