Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaaa 2333

Zycie jest bardzo ciezkie.A jak u was.?

Polecane posty

Gość malwinkaaa 2333

Zycie jest bardzo ciezkie.Ledwo starcza kasy na zycie. Mimo ze ibydwoje z mezem pracujemy.Mamy 3 letnie dziecko. KOszty przewyzszaja przychody i jak tu zyc.

Gość Anka

Mam tak samo. Ja pracuje maz tez mamy male dziecko 2letnie dziecko. Stowa za stowa idzie. Dzis musze isc malemu buty kupic a za tydzien ma urodziny wiec znow jakis prezent i tort oczywiscie trzeba zamowic. Do tego zwirek sie kotu skonczyl i zarcie. Dzis pewnie mi ze 200zl pojdzie. W tygodniu trzeba zaplacic neta i kablowke. Ciekawe z czego zaplace za mieszkanie. Szukam jakies pracy dorywczej wlasnie na jakims zmywaku w weekendy ale nie ma nic rozsadnego. Wku...wia mnie ta cala bieda

Gość oldmaid

Ja jestem sama, zarabiam najniższą krajową i mieszkam sama. Nie mam kablówki, internetu, nawet telewizora nie mam. Tylko komórka z takich rzeczy. Nie mam zwierząt, bo mnie nie stać. Ubieram się w lumpeksach, owoców nie jem, warzyw praktycznie też, mięso? zapomniałam jak smakuje.

I to jest bieda. 

Gość Mmj

Gosc Anka, kup malemu zabawke za 30 zl, zrezygnuj z tortu i kablowki. Mieszkanie wazniejsze

ja mam nadplate czynszu 1000zl :)