Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yutuyutyuty

Czy 1000 zł za 3 dni pracy w tyg to dużo?

Polecane posty

Gość yutuyutyuty

Nie utrzymuję się sama, studiuję, a plan zajęć mam bardzo nieelastyczny i nie mogę podjąć "prawdziwej" pracy, dlatego chcę sobie dorobić chociażby na ten kawałek etatu. 100 zł za 15h tygodniowo jest ok?

Gość yutuyutyuty
1000* zł miesięcznie

Gość napalony obleśny grubas
6,60/h bardzo dobrze :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuunoo
matko -ludzie,to po co żyć? Chyba sfiksuje jak będe kiedyś zmuszona pracować na etacie za 1000 miesięcznie lub 2000zł Nie wiem ile mamy dochodów bo jestem takim wolnym strzelcem biore zlecenie i robie czasem przywoże utarg 1000zł czasem 500 a czasem 200 a bywa że 30zł kiedy byłam siksą to robiłam na etacie a po godzinach brałam takie fuchy i do pensji 1500zł mialam kolejne 1500 z napiwków i kilka tys z fuch Jak mi kiedyś przyjdzie robic tylko legalnie i u kogoś to chyba sie potne.

Gość ja mam tyle
ja mam tyle za 127 godzin

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuunoo
To jest chore-to na co jesteście sobie w stanie pozwolić-bo ja odkąd już nie jestem singielką i mam dzieci to mogę sobie pozwolić na szajs a jest coraz gorzej Już nie rozbijam sie po hotelach na długich wakacjach kilka razy do roku,już nie wymieniam 100%garderoby każdego sezonu +zakupy ciuchowe co tydzień,już nie jeżdże średniej klasy wozem,już nie chodze do kin,klubów,kasyn,itd itp na okrągło i życia towarzyskie umiera.

Gość polacy są zadowoleni i dumni
z rządu który im służy i dba o ich pieniążki od wielu lat. Nie ma co narzekać,jest bardzo dobrze.

Gość AGUUŚKA
Tak,napewno. Jak podniosa jeszcze podatki,akcyzę i wyciągną od nas na ratowanie strefy euro do której i tak nie należymy to tez nie będziemy mieli nic przeciwko.

Gość mIŚgUMIŚ
No strefa euro bardzo ważna! Trzeba ja ratować,koniecznie,wspólna waluta ważna rzecz! Musimy ją uratować a potem ją przyjąć.

Gość ZerzygałamSięIzarazSieZesr...
A potem wszyscy razem się......