Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na luty

Proszek do prania dla nowrodka - koniecznie Jelp, Lovela itd?

Polecane posty

Gość Bądź sobą
Ja kupiłam lovele i powiem szczerze miałam używane ubranka były na białych żółte plamy. Znajomi próbowali sprac w zwykłym proszku bo to ciuszki od znajomych znajomych... Mi pięknie wszystko się sprało:) wyglądają jak nowe

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mogłabyś kupić persil sensitive i włączyć podwójne płukanie albo i bez tego bo żel jest bardzo delikatny i przeznaczony dla alergików.

Gość Bądź sobą
D.z.izunia to było pierwsze pranie pierwsze ciuszki i kupiłam ten proszek mam do koloru i białego. Więc nie mam porównania mogłam ocenić tylko ten w którym prałam:)

Gość jesienna panibnbvv
"Pranie w hypo do 2-3 roku zycia to jakas choroba teraz. Wystarczy, ze mala rozowa plamka wyskoczy i juz alergia." 1234 Wiesz ja musiałam prać w hipo do 3 lat...u mojej to nie była plamka, tylko olbrzymi czerwony plac np. na całym brzuchu, który ją swędział i który non stop drapała...wyglądało to strasznie ... Co jakiś czas robiłam próby w naszym proszku, ale nie dało się...w końcu z tego wyrosła..

Gość jesienna panibnbvv,,
Pranie w hypo do 2-3 roku zycia to jakas choroba teraz. Wystarczy, ze mala rozowa plamka wyskoczy i juz alergia." 1234 Wiesz ja musiałam prać w hipo do 3 lat...u mojej to nie była plamka, tylko olbrzymi czerwony plac np. na całym brzuchu, który ją swędział i który non stop drapała...wyglądało to strasznie ... Co jakiś czas robiłam próby w naszym proszku, ale nie dało się...w końcu z tego wyrosła..

Ja używam Persil sensitive odkąd moja córka skończyła 6 miesięcy. Wcześniej kupowałam na zmianę płyn i proszek dla niemowląt . Moja znajoma od początku się nie patyczkowała i kupowała ten sam persil co ja tyle że dla pewności nastawiała na podwójne płukanie i nigdy nie było żadnej wysypki, podrażnień i jakichkolwiek oznak alergii. Słyszałam też że jakikolwiek proszek przy którym pranie płuczemy dwa razy jest dobry ale aż tak bym przy noworodku nie ryzykowała.

Ja nie ryzykowałam. Stosowałam od początku proszki hipoalergiczne a że Lovela ma konkurencyjną cenę stąd od początku tylko tego proszku używałam. Potem przerzuciłam się na mleczko do prania.

Gość Doda1818
chyba jelp ma najmniej chemii w składzie, wiec na niego postawiałm na poczatku, czyli od razu po urodzeniu. www.happybabby.pl/czystosc/srodki-do-prania/kolorowych-ubranek/jelp---zmiekczajacy-proszek-soft-do-prania-ubranek-kolorowych-16-kg,p997081483 Potem testowalam wszystko jak leci :)

Gość gość
też zdecydowanie Jelp, ale lubię też dzidziusia. Doda fajna stronka swoją drogą, widzę, że duży wybór produktów