Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klekelkeleklekelkeleklekerlkel

Ludzie który licytują na allegro to głupki.

Polecane posty

:/ :/. Zamiast zaczekac do końca aukcji i chwile przed końcem kupic coś za grosze to oni licytują i licytują i dobijają do ogromnych cen, booooże. :/

Gość fucksja 876
no wiem własnie:) dlatego ja właśnie czekam do ostatniej sekundy albo ustawiam snajpera:)

Już się wściekłam, bo super torebka na licytacji, którą można by kupic za 20 parę złotych. Chciałam zaczekac do końca aukcji i zalicytowac, ale baby się zaczęły bic i teraz są na 400 paru złotych, chryste. :O

Gość dhtghgfvch
niestety przez takich debili zawsze są wysokie ceny. Ale ns allegro i tak już są same szmaty, nie ma prawie nic fajnego....

Gość fucksja 876
klekelkeleklekelkeleklekerlkel ja też musiałam z wielu rzeczy porezygnować bo ceny były z kosmosu !

No właśnie. :(

Najlepsze i tak jest to, ze np u danego sprzedawcy jest dana rzecz wystawiona na kup teraz dajmy na to za 50 zł, a taka sama u niego na licytacji dobija 100-150 zł. To mnie kurva rozpierdala od zawsze. :D :classic_cool:🖐️

A z tym się zgodzę.Kiedyś wystawiłam kozaczki ecco używane Kup teraz 35.Chciałam,aby szybko się sprzedały.Nie sprzedałam ich,więc wystawiłam od 1 zł i co ? zeszły za 169zł.

Gość Perfekcyjna30
Bo mnie się wydaje, ze sporo licytują sami sprzedawcy aby wzbudzić w kupujących rywalizację.

Ja myslę,że to żyłka do hazardu...też czasem przepłacam, bo się uprę,że to moje musi być:-)

Gość Perfekcyjna30
I ludzie często też szukają na aukcjach własnie niby okazji od 1 zł, to sobie obserwują, a potem walczą nie patrząc że to samo można kupić taniej.

Ja ostatnio sprzedawałam książkę do łaciny. Można ją kupic w księgarni za 45 zł. Wiec wystawiłam na kup teraz za 25. Nikt nie chciał, to wystawiłam od 5 zł, bo w sumie i tak na chooy mi ona, wywaliłabym ją. I poszła za 40. Z przesyłka wyszło 50. 😴 A nowa można kupic za 45. :classic_cool:🖐️