Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollabogaaaa

On jest zazdrosny o byłą panne i mnie to boli eh:(

Polecane posty

Gość ollabogaaaa

bylam z chlopakiem 5 lat potem rozstalismy sie na rok.. przez ten rok on mial inna dziewczyne tylko to był taki dziwny związek bo oni spotykali sie raz na tydzien albo i raz na dwa.. czasem byly takie miesiace ze wcale się nie widzieli tylko mieli kontakt telefoniczny smsy rozmowy itp.. bo mieszkaja od siebie prawie 2h drogi i jakos tak wychodzilo lecz w te wakacje dokladnie w sierpniu wyszlo jak wyszlo ze wrocilismy do siebie a tamta jego byla dziewczyna co z nia byl nie caly rok to jak sie dowiedziala ze on znowu do mnie wrocil zaczela robic mu na zlosc, latac po klubach, spotykac sie z innymi chlopakami i pokazywala mu ze ma go gdzies.. i On mimo ze mowi ze mnie kocha i ze gdyby chcial z nia byc to by byl i nie wracal do mnie i ze ma ja gdzies ale widze jak on reaguje jak ja cos o niej gadam.. ciagle mi mowi zebym skonczyla temat bo nie chce mu sie o tym gadac! o niej !! a jak ostatnio gdzies na stronie jakiegos klubu w warszawie pokazalam mu ja jak byla w galerii na fotkach z jakimis chlopakami i kolezanka to zaczol gadac- a ja ich znam tych golesi.. takie pały! tego to nie lubie .. niech spieprz** itp widzialam po nim jakąś zlosc.. pytam sie go czy on jest zazdrosny to powiedzial ze nie ze ja jestem chyba chora ze kocha mnie itp ale ja juz nie mam sily i nie wiem co robic boli mnie to ze ona jest taka ladna!!!! wiele ładniejsza ode mnie.. eh nie wiem co robić..

Gość buah ha ahhha h a hah
"On jest zazdrosny o byłą panne i mnie to boli " dziwne :D powinien kazać ci zaprosić ta pannę i zabawić się w trójkącik. Rzadko który facet ma dziewczynę bi ze znajomą kochanką :D

Gość ollabogaaaa
o swoją byłą mi chodzilo czytaj ze zrozumieniem..

Gość ollabogaaaa
to co byscie zrobiły na moim miejscu..? bylam z nim 5 lat prawie 6 teraz znowu razem czasami żałuję ze do niego wrocilam..

Gość Buzuśśśśśśśśśśś
To znaczy, że woli tamtą. Proste.

Gość ollabogaaaa
no tale ale skoro by wolal tamta to po co by się z nia rozstawał, urywal kontakt i wracał do mnie bo tego wlasnie nie rozumiem..?

Gość ahhh ta desperacja
osz kurcze...jak oni wszyscy tutaj zajebiscie znaja twojego faceta ...no niesamowiure...nie widzieli goscia na oczy a wiedza wysztko juz o nim :)

Gość ahhh ta desperacja
"no tale ale skoro by wolal tamta to po co by się z nia rozstawał, urywal kontakt i wracał do mnie bo tego wlasnie nie rozumiem..?" no dobra...a ty przez ten rok wiedziałas ze sa razem?

Po pierwsze popełniasz błąd rozmawiając z nim o jego byłej. I moim zdaniem to Twoje takie a nie inne podejście inicjuje jego zachowanie. Postaw się na jego miejscu. Raczej nie chciałabyś aby on napastował Ciebie tekstami o Twoim eks.

Gość ollabogaaaa
wiedzialam.. chociaz on i tak jak byl z nia to pisal i dzwonil do mnie i chcial sie ze mna spotykac ale ja nie chcialam.. dopiero jak sie z nia rozstal w czerwcu to sie z nim spotkalam

Gość ahhh ta desperacja
chłopakowi sie cos pewnie pokitrało

Gość ollabogaaaa
W dodatku ona dawala sie pukac w kakao, ale mnie RM i ojciec Tadeusz zabrania...