Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nicka

prezent

Polecane posty

Gość nie mam nicka

Nie mam pomysłu co kupić na prezent gwiazdkowy dla dziewczynki 11 miesięecznej. Macie jakieś pomysły?

Gość nie mam nicka
jakieś inne pomysły??

a do jakiej kwoty ma to być prezent? Ja kupilam mojej muzyczny ogródek. Nie wiem jeszcze jak się sprawdzi ale podoba mi się ze mozna go ustawiac w wielu poziomach i moze byc wykorzystany na różne sposoby np jako stolik do rysowania dla starszego dziecka. Moze stolik edukacyjny? Kubusia co bajki opowiada? jezdzik ? pchacz? a z tanszych rzeczy: moja kocha sie bawic garnuszkami siostry (podnosi pokrywki, wkląda klocki do garnuszka itd) więc moze zestaw garnuszków? lalka mówiąca (zalezy od dziecka. Mania jak dostalą taką gadającą to się jej panicznie bala musialąm schowac. Lolka się śmieje w głos) klocki- drewniane albo plastikowe, ale takie miekkie bez łaczeń- mozna budować wieże a dziecko rozwala- najlepsza zabawa. ksiazeczki z obrazkami dla maluchów...

są takie mini zestawy dla dziewczynek - kuchnia, toaletka. mini sklep, wyposażenie kuchni, karty z obrazkami zwierząt pomocne przy nauce mówienia, wszelkie grające i świecące zabawki typu szczeniaczek uczniaczek z fp, edukacyjny stolik, krzesełko uczydełko, pchacze - jeździeki.

podam konkretne rzeczy, kubus ktory spiewa, tanczy i mowi, 150zl, zabawa po pachy!!! a kolejna rzecz, ktora przyda sie jeszcze na kilka lat, to taka zabawka do kapieli, ktora zmienia kolory i puszcza banki. widzialam w gazetce z biedronki, cena chyba cos kolo 30 albo 40zl i sama zastanawiam sie czy nie kupic takiej mojemu prawie 3letniemu dziecku.

o, albo jak kolezanka wyzej napisala,, jerzdzik, cena kolo 80zl. moj syn dostal na pierwsze urodziny i dalej na nim jezdzi, tak samo zreszta jak taki niby rowerek grajacy ze zwierzatkiem do pchania, cena ponad 100zl

Gość gość
Bardzi fajne są prezenty praktyczne do tego nalezy: http://cinnibird.pl/cinnibird-red.html Jest to taki przyrząd do dekoracji, bardzo fajny. idelany dla matek z dziećmi, które na przykłąd nie chcą jeść. tym długopisem mogą narysować fajne postacie kształty etc.