Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verdasko

ciekawy temat

Polecane posty

nastały rządy wielkiej trojki na kafe; Szanowny Prezes Wertyp Pie**oll mnie mocno Verdasko

Oj Verdasko... Wystarczyło skasować Wasz temat, a rewolucja natychmiast umarła:D Nie próbuj jej na siłę reanimować, bo Ci nie idzie..;(

to nie marzenia tylko ciężka praca otwiera nam drzwi do władzy, my mężczyźni wiemy co to trud w porównaniu do was

Gość mamy spore szanseeeee
ahahahaha seriously? Czy mnie cos omineło? wolne wybory np?

To nie krytyka Verdasko... Po prostu zostałeś sam:D

Przychodzi mężczyzna do księgarni i mówi: - Poproszę książkę "Mężczyzna - najdoskonalsza istota na ziemi". Sprzedawczyni: - Niestety nie mamy książek science-fiction.

- Ile pompek zrobił Chuck Norris? - Wszystkie :D

Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom? - Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach. - Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru wokół bloku.

Jezus i Bóg grają w karty. Nagle słyszą pukanie do Nieba bram. Idą, otwierają, a tam Allah stoi... Patrzą na siebie zdziwieni, wreszcie Bóg pyta Jezusa - Ty, zamawiałeś kebaba?

Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają. I tak oto zakończyły się rządy naszej Trójcy.Dzieci i ryby głosu nie mają:-)

Jeden gościu był kiedyś tak załamany, że postanowił się zabić. Poszedł nad rzekę, gdzie było wielkie drzewo. Chciał się powiesić na jednej z gałęzi, ale zauważył, że na tej gałęzi siedzi jakiś facet. Pyta się go: - Coś ty za jeden? - Ja jestem Święty Mikołaj. A ty czemu chcesz sie zabić? - No bo musiałem sprzedać dom, bo długi miałem, żona ode mnie odeszła i nie mam już po co żyć. - No to ja ci pomogę. Dam ci już teraz prezent. Dom jest już twój. - A co z żoną? - Czeka na ciebie w domu. - Dziękuje, a jak ci się mogę odwdzięczyć? - Hmm... obciągnij mi. - Co? W sumie tu nikogo nie ma. A co mi tam. Facet obciąga Mikołajowi i w pewnym momencie Mikołaj głaszcze faceta po głowie i się pyta: - Ile ty masz lat? - 40 - I ty jeszcze w świętego Mikołaja wierzysz.

dzieci to takimi głupotami jak wasze kawały sie fascynują, jeszcze nie dojzeliscie do powagi zycia

Verdasko ty nigdy nie dorośniesz....Z mężczyznami to jak z dziećmi:-)...Za to Was kochamy :-)

Dlaczego mężczyźni uganiają się za kobietami, których nie mają zamiaru poślubić? - Z tego samego powodu, dla którego psy uganiają się za samochodami, którymi nie zamierzają jeździć. To jest ostatni:-)

oj w zyciu to ja jestem poważny, tylko to tak mnie ponosi, panuje tu taka niezwykła atmosfera