Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darkness_;P

chrzciny problem ;(

Polecane posty

Gość Darkness_;P

Witam W tą niedziele idę na chrzciny do mojej siostrzenicy która ma 1,5 miesiąca i nie wiem co jej kupić nie mam zbyt dużego budżetu ponieważ mam 13lat. Jeśli byłby ktoś tak miły żeby mi pomógł był bym wdzięczny.

Ciuszek jakiś. Kocyk ładny. Grzechotki. Mata edukacyjna. Karuzela, bądź coś co się kręci, jest kolorowe i gra. Lampka z projektorem. Nie wiem sama ;]

Gość matka mamuśka
mój brat jest w podobnym wieku i mojemu synkowi dałasamochód taki na który można siadać i nózkami sie odpychac :) dał za to groszowe sprawy jakies 50 zeta :) a małemu sienidługo przyda i bedzie miał frajde co nie miala no a ja pobijane meble :D

Gość sgsgsgsgsggs
Hmmm do czego to dochodzi. Dziecko masz 13 lat i nie musisz nic kupowac, bo prezent pewnie dadza Twoi rodzice. Ktos napisal 50 zl , takie groszowe sprawy, chyba na glowe upadlyscie. Jesli koniecznie chcesz cos kupic, to od Ciebie wystarczy grzechotka, gryzaczek jakis kolorowy i tyle:)

Gość braqkus mozgus
troszke za pozno na kupno ale ostatnio na allegro znalazlam fajny pomysl na prezent a mianowicie kocyk z dedykacja np. OLIWIA UR 20 PAZDZIERNIKA 2011 i taki kocyk kosztuje ok 50zl a jest swietna pamiatka

Gość MelisQa
To chrzestni nie muszą być pełnoletni???? Ktoś Ci doradził matę edukacyjną... Chciałabym wiedzieć, skąd pomysł, że to jest tanie.....