Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raamoneska

Wypadek samochodowy

Polecane posty

Gość Raamoneska

Wczoraj rano, w drodze do domu nagle straciłam panowanie nad samochodem. Nie wiem co się stało nogę miałam na gazie i nie mogłam jej stamtąd ruszyć, ręce zacisnęły się na kierownicy. W wyniku tego uderzyłam w drzewo, oczywiście bez wcześniejszej nawet próby hamowania. Mi nic się nie stało, samochód rozbity, poduszki wystrzeliły no w ogóle masakra. Ale nie o to chodzi że samochód do naprawy a o to że do dziś nie mogę się otrząsnąć. Ciągle mam flashbacki, nie mogą spać, głowa mi pęka a uczucie ogólnie mogę porównać go gigant moralniaka. Wiem że powinnam być wdzięczna że nic nikomu się nie stało, że w sumie to miałam dużo szczęścia ale jestem tak przerażona. W rodzinie nikomu nic nie powiedziałam, samochód jest już u mechanika - wygląda na to że da się wszystko zrobić.

Gość 12212222
DZIĘKUJ BOGU za drugie życie! widocznie nie pora na ciebie jeszcze!

Gość Raamoneska
Dziękuję i dziękowałam cały wczorajszy dzień zwłaszcza że mogłam komuś zrobić krzywdę; nie wiem tylko co się ze mną dzieje, zawsze byłam bardzo opanowana a teraz nie daje rady sama ze sobą

Gość popoiu
takie ofiary losu w ogole nie powinny byc dopuszczane do kursu na prawko !

Gość nic dziwnego że
tak się czujesz w końcu do DUŻE PRZEŻYCIE, głowa do góry z każdym dniem będzie coraz lepiej

to normalne jeden, dwa dni bedziesz w lekkim szoku miałem podobne po wypadu ;) mozliwe ze trosze to wpłynie na twoje zycie

Twoja reakcja jest normalna, ale jesli bedziesz tak miala dluzej niz miesiac, a nawet jesli sie pogorszy to moze oznaczac zespol stresu pourazowego, wtedy lepiej udac sie do psychologa. Ale spokojnie to wszystko jest normalne i powinno minąć :) najwazniejsze, ze nikomu sie nic nie stalo.

Gość Raamoneska
dziękuję za odpowiedzi - tak myślałam że to może być normalna reakcja organizmu na stres, oj dało mi się to we znaki. I na pewno skorzystam z rady antoineee gdyby to co się teraz ze mną dzieje trwało przez dłuższy czas.

Gość fwefwef
Noga na gazie, nie hamujesz, wpadasz na drzewo a samochód trafia do naprawy do mechanika? Drzewo chyba było z gąbki. A może to scenka z placu zabaw z samochodzikami na pedały?