Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowany sprzedawca

ALLEGRO czy komentarz = koniec transakcji ???

Polecane posty

Gość poszkodowany sprzedawca

witam , jestem na allegro od niedawna , mam raptem 20 komentarzy od kupujacych ,same pozytywne ,z resztą zawsze jestem uczciwy . 24 listopada sprzedałem przedmiot ,dostałem wpłatę PZA ,nie będę sie rozpisywał ,dość napisze -masakra ,córcia naOIOMIE , żona w szoku pp. 4 dni wyrwane z życia -mieszkałem w szpitalnej poczekalni .Wchodzę dziś na allegro i zonk !! negatyw i to jaki !! hamski ,że oszust że nie odp na maile ,że tel nie odp ( stacjonarny a dom był pusty) i w ogóle dramat .Aukcja na grosze 13 zł , powiem szczerze ,nie mam ochoty na wysyłanie towaru ,po takim negu .Wyrażam nadzieję że każdy zarówno pozyt jak i negatywny koment definitywnie kończy transakcje ,czy mam rację ? ps : typ od nega ma już 3 na 14 negi od sprzedawców ,za pochopne negi.

nie kończy ,tzn - dla allegro kończy ,dla ciebie i kontrahenta nie ,bo może on dochodzić swoich praw w sądzie. Wyślij dla świętego spokoju.

ten serwis to specyficzne miejsce, korzystają z niego bardzo różni ludzie - trzeba się liczyć z tym, że nie wszyscy są rozsądni ;) a cała masa to zwyczajni oszuści.