Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiuioiioilk

zona mnie już nie kręci

Polecane posty

Gość uiuioiioilk

Po 12 latach wspólnego pożycia mam dość, pozostał tylko ten wredny charakter który wcześniej zasłaniała uroda Pomyśleć ,że kiedyś mógł bym dla niej wszystko Na dodatek ma problemy psychiczne zwiazane ze starzeniem się a ma dopiero 31 lat a uroda przeminęła Poznałem kogoś i chciał bym się jej pozbyć najlepiej zapierdolić

Dlatego jestem przeciwnikiem małżeństw i brania sobie baby na głowę.

Gość uiuioiioilk
teraz kręcą mnie skośnookie azjatki o wielkich cycach

Gość emilianna
wszyscy faceci maja kryzys po 10 latach?

Gość uiuioiioilk
a żebyś wiedział jebany podszywie

Gość najpiękniejszawnecie1
A mnie mąż też już nie kręci :)i dlatego go zdradzam ciągle ,ale jestem z nim bo poczciwina jest:)

Dje mi kaskę a potem się łasi :)Od czterech miesięcy z nim nic nie mam bo mu powiedziałam "że ginekolog zabronił bo zapalenie mam":)co nie przeszkadza spotykać mi się z innym facetem :):)

emilianna wszyscy faceci maja kryzys po 10 latach? wszystkie kobiety po 10 latach stają się heterami :O

Gość uiuioiioilk
Nawet nie chodzi tak bardzo o kryzys ale o uraz, po prostu ona zawsze tak jak by robiła mi wielka łaskę że ze mną jest i nadal sie zachowuje jak by była gwiazdą chodź te lata za nią po prostu wtedy to było mi wszystko jedno byle by tylko z nią być a teraz los mnie za to ukarał

najpiękniejszawnecie1 Dje mi kaskę a potem się łasi Od czterech miesięcy z nim nic nie mam bo mu powiedziałam "że ginekolog zabronił bo zapalenie mam" co nie przeszkadza spotykać mi się z innym facetem Oczywiście wiesz, że jesteś szmatą?

Gość emilianna
Kindii pytam dlatego,ze moj m,tez ma:o dlatego znalazlam sobie kochanka ale on tez nagle ma kryzys ...nagle chce byc ze mna😭 woec tez kryzys moja wielka wina bom hetera?

A dlaczego ma kryzys? Może już nie jesteś taka szczupła jak 10 lat temu? Może seks nie jest taki ciekawy? Może mniej dbasz o siebie i nie ubierasz się już seksi? Moze ciągle mu jęczysz i wiecznie masz problemy? A teraz jeszcze go zdradzasz. Czy on ciebie zdradza?

Gość emilianna
A dlaczego ma kryzys? nie wiem Może już nie jesteś taka szczupła jak 10 lat temu?on o siebie nie dba,ja 10 lat temu wazylam 60 kg 168 cm ,teraz 55 ,cwicze zumbe plus basen ,kosmetyczka ,fryzjer...blondynka dlugie wlosy Może seks nie jest taki ciekawy? mhmmm seks uwielbiam stad kochanek,mojemu m., nagle po dziecku zaczelo wystarczac raz w tyg ..seks bielizna?zbyt wyuzdana....probuje go zachecic?jestem nimfomanka Może mniej dbasz o siebie i nie ubierasz się już seksi?oj dbam wg niego za duzo....ubieram sie seksi zawsze...z tym ma problem,odkad jest dziecko jest spelniony mam sciac wlosy ,ubrac dres a jedyna rozrywka ma byc jedzenie lodow plus ulubiony serial Moze ciągle mu jęczysz i wiecznie masz problemy? tak mam problem ,ze ciagle jeczy nic nie chce ze mna robic ON JEST I WYSTARCZY A teraz jeszcze go zdradzasz.PROBOWALAM wszystkiego rozmowy ,podchody ,placz,grozby....nic nie dziala Czy on ciebie zdradza?nie wiem ...

KINDI sama jesteś szmatą !!!! Mąż jest dla mnie obleśny i nic na to nie poradzę.Mam prawo chyba do szczęśćia?Lubię z nim jedynie rozmawiać i tyle.Dla mnie on śmierdzi,nawet jak się umyje,ma początki brzucha brrrrr jest a seksualny.

emiliana, to masz dziwnego faceta, albo czegoś nie mówisz.

najpiękniejszawnecie1 KINDI sama jesteś szmatą !!!! Mąż jest dla mnie obleśny i nic na to nie poradzę.Mam prawo chyba do szczęśćia?Lubię z nim jedynie rozmawiać i tyle.Dla mnie on śmierdzi,nawet jak się umyje,ma początki brzucha brrrrr jest a seksualny. Jak chcesz prawa do szczęścia kurwiszonie to się rozwiedź i nie odmawiaj tego prawa mężowi.

najpiękniejszawnecie1 Przeczytalam uwaznie, co napisalas, jestes zwykla kurvva, dziwka, szmata, ktora co najwyzej mozna oszczana podloge w kiblu wytrzec🖐️

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skoro Ci nie pasuje to wezcie rozwod po co sie dalej meczyc ze soba

Gość ewelka lipiec
maz mnie juz nie kreci!!!!!!!!!!!!!!gruby brzydki brudas... pewnie zona tez tak o tobie mysli

albo jak nie chcesz rozwodu z powodu kasy np czy innych spraw to mozecie byc malzenstwem ,ale nie byc ze soba , nie mieszkac ze soba itd

zreszta nie rozumiem ludzi co jak autor mecza sie z kims na sile jakby nie mogli poprostu odejsc to jest nie logiczne. ile mniej bylo by nerwow gdyby ludzie odchodzili od siebie od razu

Gość anula260485
o rany no nie zle ale wiem ze tak jest a macie dzieci??? bierzecie ja pod uwagę

Gość Iza 29
A czy macie dzieci?

Gość Andreo
Nie ma cię, jeszcze nie wytrzeźwiałeś? Byłeś tu zaraz po północy,a gdzie jesteś teraz? Z nową laską? Może żona o niej wie i dlatego "ma wredny charakter"? Odpowiesz mi?