Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Ideał kobiecego piekna?

Polecane posty

oczywiscie po czesci tez : ) o cos innego poszło ale pozniej leciało wszystko po kolei :D

mozliwe ze tez bo człowiek bezradny troszke : ) nie ma szans to trzeba sie leczyc jakos ;)

Soss, znam ten bol hehe ale zle zrobiles uwierz mi:) Bo wnioskuje, ze dales jej do zrozumienia, ze chcesz czegos wiece?j..? IMO TY PATAFIANIE :classic_cool:

oczywiscie i wiedziała o tym : ) jestem szczery wiec powiedziałem co mysle i niestety odpowiedz zabrzmiała negatywnie bo i cudów nie ma :D

to chyba oczywiste :D popatrz na mnie :D z drugiej strony miała takich chłopakow ze kazda z was by tutaj była mokra na miejscu choc przyznam same chuje no ale co zrobic

wiesz niby wyglad sie nie liczy ale jednak w pewnym stopniu musisz pociagac fizycznie a w tej sytuacja tego nie ma : )

so...w sumie masz racje...i to duzo racji, ale rozumiem, ze nie ma go z jej strony zupelnie ? nic a nic ? Przeciez dala Ci pogrzebac w pepku:D IMO, szczeniaku, skul ogon i wypierdalaj w podskokach czubie

własnie nic ani w sferze fizycznym ani intelektualnym : ) no niby głaskanie było ale to takie przyjacielskie