Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Ideał kobiecego piekna?

Polecane posty

Gość oj dzieciaku
a widziales kiedys Adriane Lime bez makijazu i w ubraniu jak na co dzien? wyglada jak normalna, zgrabna dosc dziewczyna, tyle ze ma kaprawe oczka i krzywe zeby......

krzywe zeby ale przynajmniej biale :) moim zdaniem takie nieidealne osoby są fajniejsze ja np. mam garba i mam powodzenie :D nie no żartuje ale i tak lepsza była tamta nikita ?

jutro zapodam irine shayk:D dasza nie wiem czy lepsza ale kazda z tych trzech ma to cos : ) kazda czyms sie wyróznia w wywgladzie

sossss... sos gustuje jak widac w modelkach a kto wysoko mierzy ten. . . . Sos, ewidentnie bedziesz mial zabe, tak juz jest.

Oj...sosss, zejdz na ziemie ; ] Jestes jeszcze chyba na takim etapie ze jedno sie liczy - zeby byla jak najpiekniejsza, a uroda przemija ....

no własnie sossss może jakbyś doceniał duchowe aspekty kobiet to i one zobaczyłyby w Tobie cosik wiecej niźli tego chudziutkiego chłopca

ale nigdzie nie powiedziałem ze tylko wyglad sie liczy :D po prostu pokazuje wam jedne z najładniejszych i najbardziej seksownych kobiet :D a wy juz ze szukam modelki:D przyznam dziewczyna musi mie pociagac ale nie tylko to sie liczy i nie szukam jakies mega pieknosci bo jak mi to babcia powtarzała z ładnej miski nie pojesz :D

Gość oj dzieciaku

Gość tak sie zastanawiam.....
tamten temat padl?

tak bardzo ładna jest ma idealne rysy twarzy : ) dzisiaj to kazda jest w mejkapie wiec nic nowego : )

Gość sos, a ty pracujesz gdzieś
w końcu, czy dalej na garnuchu rodziców? Żeby mieć jakąkolwiek laskę(o prawdziwych możesz pomarzyć, ewentualnie pooglądać jak dotychczas, w necie), to trzeba coś w życiu chcieć osiągnąć: pracować, uczyć się, rozwijać, a nie być na bezrobociu i siedzieć 24h/dobę na babskim forum:o A! i jeszcze jedno: samemu też trzeba mieć wygląd, bo powiedzmy sobie szczerze: giniesz w tłumie i to bardzo:)

Gość Wziynły cie w łobertaka
sosik.Ale fajniste te frelki sum sam.:P

Gość Wziynły cie w łobertaka
ciula zesrany wyjebaj sie

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)