Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khgklhjlh

allegro ile sie czeka zeby kasa z payu byla u nas na koncie ?? pilne

Polecane posty

Gość khgklhjlh

wczoraj o 12 zlecilam przelew czyli wyplate srodkow na moje konto a dalej nie ma kasy a troche zielona w tym jestem bo dawno nic nie sprzedawalam :o

Najpierw trzeba sobie skonfigurowac konto - uznam ze to zrobilas poprawnie. Moze isc do 3 dni ale jak nawet bedzie szlo tydzien to g.... mozesz zrobic. Dlatego nie korzystam z PU :)

Gość khgklhjlh
tak skonfigurowalam... wlasnie ja tez wole tradycyjne przelewy tylko nie wiem jak to payu zablokowac :O czyli skoro dalam wyplate srodkow i tam pisze " rozpoczeta" to moge wsylac towar , kasa napewno do mnie dotrze ?

Gość inkkkkkkkkkka
jesteś zobligowana do wysyłki kiedy została dokonana wpłata przez payu ,kasa już jest Ty ją tylko musisz "ściągnąć " na swoje konto:)

Gość inkkkkkkkkkka
juz jak jest zaksiegowana kasa na payu masz obowiazek wysłania przedmiotu,traktuje sie to jako wpłata dokonana.Potem tylko Ty musisz pobrać na swoje indywidualne konto.

Gość inkkkkkkkkkka
jak dobrze skonfigurowałas konto to kasa dotrze napewno do kilku dni.

Gość to klamstwo
" inkkkkkkkkkka jesteś zobligowana do wysyłki kiedy została dokonana wpłata przez payu ,kasa już jest Ty ją tylko musisz "ściągnąć " na swoje konto 08:24 [zgłoś do usunięcia] inkkkkkkkkkka juz jak jest zaksiegowana kasa na payu masz obowiazek wysłania przedmiotu,traktuje sie to jako wpłata dokonana.Potem tylko Ty musisz pobrać na swoje indywidualne konto." mozesz poczekac az bedziesz ja miec na koncie tylko wiekszosc kupujacych to takie tlumoki jak to cos co wyzej pisalo i sie wnerwia