Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexix

kierowniczka 150 Kraków

Polecane posty

Gość Alexix

Tak czytam, czytam te informacje na forum i zastanawiam się jak to jest. Pracuje w Rossmannie już kilka lat kraków 150 i to co się dzieje u nas na sklepie to przechodzi ludzkie pojęcie. Kierowniczka pracuje po 14h jest w pracy nawet wtedy jak jej nie ma w grafiku (moze się nie wyrabia z obowiązkami i dlatego robi to w wolny od pracy dzień). Czasem przychodzi kilka godzin wcześniej żeby popatrzeć na monitoring jak dziewczyny pracują kiedy ona nie widzi. Nie uważacie, że to lekka przesada??!!!

Gość sdegfbh
jak lubi powolna smierc to jej sprawa

Gość Ingrit
Witam. Byłam Kiedyś na zastepstwie na 150 i faktycznie dziewczyny strasznie narzekały na zachowanie kierowniczki. Poza tym sama widziałam i słyszałam jak je sprawdza i komentuje na sklepie ich prace. Klienci nie muszą słuchać jej wywodów na ten temat.

Gość boko
Ha ha - super, akurat znam tę babkę. Podesłałam jej linka do tego wątku, mam nadzieję ze da wam popalić w pracy, za to co tu wypisujecie. A jak ją znam - to gładko nie przejdzie.

Gość sdegfbh
oj oj bo sie boimy babka mnie nie zna i do rpayc nie przyjmnie

Gość i co boko lepiej
ci teraz ? Jak ja nienawidzę takich zawistnych świń :O:O

Gość kkkiiimmmuuu
No załóżę się, ze Alexis juz ma ciepło! jakim trzeba być bezmózgiem, żeby pisząc takie pierdoły pozwalać sie namierzyc :) Ewidentnie praca w Rossmanie jej się znudziła...

Gość Ingrit
reakcja BOBO wskazuje, że Alexix miała rację. Co to za kierowniczka, która mści się na swoich pracownikach. Masakra jakaś. Powinna przejśc profesjonalne szkolenie.

Gość Alexix
Oczywiście, że miałam rację. Znam ją dobrze i wiem do czego jest zdolna. Poza tym BOBO moja wypowiedx potwierdziła.

Gość xxx1580
Tak zerknełam na info. Podpisuje sie pod tekstem "i co lepiej ci" jak można byc takim msciwym