Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demasskator

Uwaga na Inter Marche - Szczur wpieczonym kurczaku !!!

Polecane posty

Gość demasskator

Sprawa ta zbulwersowała mieszkańców naszego miasta. Od dawna narzekano na Inter Marche - brud, nieuprzejmy personel, produkty które są w gazetce reklamowej nie są wystawiane na półce. Jedna z mieszkanek kupiła pieczonego kurczaka a po rozkrojeniu go wo domu okazało się, że wewnątrz znajdował się zdechły szczur. To już lepiej wypadają na tym tle sieciówki typu Lidl. Jest dużo personelu, jest czysto / piszę tylko swoim mieście chociaż przejazdem miałem okazję być w Lidlu w innych miastach i nie dojrzałem żadnych uchybień / . Owszem nigdzie nie jest idealnie i gdyby się przyjrzeć z bliska to coś by się znalazło. Ale w przypadku Inter Marche nie pomaga nawet wpis w książce zażaleń.

A u mnie w Intermarche jest zawsze porządek, miła obsługa, nie oszukują i w ogóle lubię tam robić zakupy :) Pewnie tamto intermarche ma niewłaściwego kierownika. A towary z promocji zależy ile dostaną, są na półkach ale trzeba przyjść rano w pierwszy dzień promocji :) tzn mam na myśli promocje na naczynia, garnki itp.

Gość elelkeee
Nie zdechły tylko upieczony szczur! Może wyjadał wnętrzności akurat a tu...

Gość Herodus Maximus
amen.

Gość vsffgvtebth
link do tematu już podesłany, mam nadzieję że prawnicy Intermarche zajmą się tobą, bo to co robisz to zwykłę oszczerstwa, które źle mogą wpłynąć na dobre imię tej sieci!!

Gość kalina892011
ja kupuje w inter marche i bardzo lubie ten sklep .nigdy mnie nie spotkala zadna ,,niespodzianka" , nigdy sie nie zatrulam itd

Gość kalina892011
i 1000 razy wole inter marche niz biedronke np. w inter marche jest tez dosc tanio ,a sa ciekawe produkty ,ktorych nie ma w innych sklepach , sklep ma estetyczny wystroj ,obsluga nawet mila, wszystko poukladane tak jak trzeba

Gość GIENKA
demasskator Sprawa ta zbulwersowała mieszkańców naszego miasta. Od dawna narzekano na Inter Marche - brud, nieuprzejmy personel, OJ BEDZIE CIE KOSZTOWAC TO PODZEGANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"vsffgvtebth link do tematu już podesłany, mam nadzieję że prawnicy Intermarche zajmą się tobą, bo to co robisz to zwykłę oszczerstwa, które źle mogą wpłynąć na dobre imię tej sieci!! Wy,pieniacze zawsze szukacie problemu:P.

Gość demasskator
vsffgvtebth Oszczerstwa ? Cóż a może Ty jesteś pracownikiem Inter Marche i chcesz się wybielić ? Przecież mogą przyjechać i sprawdzić książkę zażaleń . No chyba, że robiąc porządek książkę " też się uprzątnie ". Szkoda, że ta Pani tego nie nagrała komórką np. i można by wysłać nagranie do Rzecznika Praw Konsumenta, do telewizji , Sanepidu itp.

Gość Herodus Maximus
w filmie "Piraci" Polańskiego, jest scena co zrobił kapitan statku, ze szczurem znalezionym w zupie. Kto oglądał film, ten wie, nie zdziwie sie jak mili panowie z tej inter coę tam, zrobia tosamo.

Gość vsffgvtebth
tak, oszczerstwa! bez dowodów wypisujesz ostre oskarżenia! I nie pracuje w inter Marche, nawet nigdy nie byłam w żadnym. Ale nienawidzę, jak ktoś sobie pozwala na takie rzeczy, jak ty. już któryś raz interweniuję w podobnej sprawie i mam nadzieję, ze i tym razem sprawcę dosięgną konsekwencje jego czynu.

Gość demasskator
GIENKA demasskator Sprawa ta zbulwersowała mieszkańców naszego miasta. Od dawna narzekano na Inter Marche - brud, nieuprzejmy personel, OJ BEDZIE CIE KOSZTOWAC TO PODZEGANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podżeganie a przepraszam do czego ? Czy ja nawołuje do jakiegoś bojkotu ? Albo napisałem, że wszystkie filie Inter Marche trzeba zamknąć ? Piszę o wypadku w moim mieście. Jest brudno, większość kas nieczynna i otworzą np. tylko jedną albo dwie a panie tłumaczą się, że był redukcje. Może dzięki temu ludzie będą baczniej się przyglądać temu co kupują.

Gość elelkeee
Przecież można było oddać tego kurczaka i odzyskać pieniądze, nie rozumiem w czym problem - nikt nie zmuszał do jedzenia :classic_cool:

Gość demasskator
bez dowodów wypisujesz ostre oskarżenia! I nie pracuje w inter Marche, nawet nigdy nie byłam w żadnym. Ale nienawidzę, jak ktoś sobie pozwala na takie rzeczy, jak ty. już któryś raz interweniuję w podobnej sprawie i mam nadzieję, ze i tym razem sprawcę dosięgną konsekwencje jego czynu. A co mam Ci wkleić zdjęcie tego szczura ? Mam tylko nadzieję, że wkrótce ukaże się artykuł a naszej lokalnej gazecie i Ci podeślę link " adwokacie od 7 boleści "

Gość elelkeee
To pewnie była zwykła mysz bo szczur nie zmieściłby się w kurczaku!

Gość ...((Marlena)).....
Jezeli była taka sytuacja- to w dzisiejszych czasach zdj, i sanepid tak. Ja to bym osobiscie zawiozła tego szczurk-kuraka do badan. I nie zostawiałabym tego. Sieciówki sa okropne.

Gość demasskator
do Pappa dotter to się chwali, u nas na początku też tak było, jeśli chodzi o promocje to wiadomo, że ilość towaru jest ograniczona, ja np. nie winię kasjerek, że nie dają sobie rady bo co mają zrobić biedne kobiety skoro są redukcje i stają na rzęsach żeby sprostać zadaniu ? Może przydałyby się po prostu częstsze kontrole, takie niezapowiedziane. Przecież tu chodzi o ludzkie życie i zdrowie.

Gość strzałka :)
u mnie w mieście w InterMarche jest porządek, dużo personelu a mięcho sami przyrządzają i ludzie bardzo sobie chwalą... Mam nadzieję, że przypadek autorki jest odosobniony...

Gość GIENKA
demasskator dupku w zadnym sklepie ne ma ksiazek zazalen to nie komuna reklamacje sklada sie na necie bezposrednio meilem do firmy tak samo jezeli ktos linka wyslal o takie oszczerstwo ich mecenasi postaraja sie o zadoscuczyninie poszkodowanego-w tym wypadku firma- na rzecz podzegacza z kosztami wlacznie powodzenia!!!!!!!!!!!

Gość do gienki
to nie komuna ? dziwne bo moja mama właśnie ostatnim czasie wpisała się do takiej książki

Gość ...((Marlena)).....
GIENKA Nie podniecaj sie tak. Bo smieszna jestes. Istnieje cos takiego jak wolnosc słowa i wyrazanych opini. Masz zadatki na konfidenta ;) A ze takie sieciowki to syf wie kazdy.

Gość demasskator
nie to nie był Lublin, mieszkam na Śląsku Gienka Już się tak nie bulwersuj patetycznie. Rozumiem , że masz na myśli zadośćuczynienie w zamian za milczenie ?

Gość elelkeee
Wolność słowa tak. Ale odpowiedzialność za nie również.

Gość demasskator
...((Marlena))..... Ja nie rozumiem takich ludzi co nie potrafią czytać ze zrozumieniem tylko od razu się pienią. Skoro Gienka tak się rzuca to czemu nie zgłosi mojego tematu do usunięcia ? Dzięki ludziom takim jak Gienka wiele rzeczy zamiata się pod dywan. Ja nie napisałem, że oskarżam kierownictwo Inter Marche o to czy tamto tylko napisałem co miało miejsce w moim mieście. A skoro znaleźli się Forumowicze, piszący , że w ich miastach jest schludnie, jest dobrze - to znaczy, że nie dotyczy to całej sieci Inter Marche. Tak więc Gienka nie unoś się jakbyś nie wiadomo jaką aferę odkryła.

Gość GIENKA
ta ka sama sytuacja byla w mc.d ktos bez konca szkalowal imie resrauracji w koncu wzieli dupka za rogi, do dzisiaj placi kare pieniezna z zakazem wstepu do jakiegokolwiek fast food, oficlalnie musial przeprosic filiale

Gość ...((Marlena)).....
A dlaczego zakładacie ze kto klamstwo?

Gość demasskator
Gienka no cóż ja nie robię tego "notorycznie" ponieważ dzisiaj jest mój pierwszy wpis na ten temat i nie rzucam nie wiadomo jakich haseł, żeby kogoś podburzać

Gość vsffgvtebth
napisałeś, że chodzi o sklep w twoim miescie ale podałeś nazwę sieci . zobacz z resztą na sam tytuł - "UWAGA NA INTER MARCHE" do kafeterii też napisałam z poleceniem zachowania Twojego IP w przypadku skasowania tematu