Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demasskator

Uwaga na Inter Marche - Szczur wpieczonym kurczaku !!!

Polecane posty

Gość GIENKA
demasskator pustaku masz dowod, widziales??????? czy tylko jedna baba drugiej babie i nie powiesz mi ze ktos nie poszedl z reklamacja do sklepu po takim znalezisku jezeli zakladasz prowo to sie grubo zastanow co piszesz

Gość demasskator
Gienka musiałbym być zdrowo rąbnięty, żeby prowokować ludzi czymś takim. To dla Ciebie jet prawa zabawna ? Żeby ktoś się zatruł albo zmarł ? Może Ty lubisz spędzać czas na wkręcaniu innych ale ja nie.

Gość demasskator
Owszem podałem nazwę w nagłówku ale dopisałem potem, że w moim mieście. Co miałem napisać w sklepie X ? Poza tym nie napisałem, że powinni wszystkie filie pozamykać, wszystkich pozwalniać itp.

Gość vsffgvtebth
nie tłumacz się, nie musisz pisać takich dyspozycji żeby narazić na szwank dobre imie firmy. A to się właśnie stało. I nie ważne, że potem dodałeś "w moim mieście". To raczej jasne, że jak ktos pisze takie rzeczy to ma konkretny sklep na myśli. Ty jednak odniosłeś się do całej sieci i kilka osób po przeczytaniu chociażby tytułu może sobie o tym przypomnieć podczas dzisiejszego wypadu na zakupy i ominąć ten sklep.

Gość GIENKA
demasskator Gienka musiałbym być zdrowo rąbnięty, żeby prowokować ludzi czymś takim. To dla Ciebie jet prawa zabawna ? Żeby ktoś się zatruł albo zmarł ? Może Ty lubisz spędzać czas na wkręcaniu innych ale ja nie. ty kupiles kurczaka? nie pisales cale osiedle mowi i podales nazwe firmy- czyli bez dowodu tak samo jakby o tobie powiedzieli podajac nazwisko ze jestes zlodziejem, gejem itd czy puscil bys plazem? czy doszedl do setna sprawy kto taka plotke puscil i zadal zadoscuczynienia no chyba ze honoru nie masz

Gość demasskator
Oj Gienka ale Cię nosi. Zdaję sobie sprawę z tego, że w sieci nikt anonimowy nie jest. Można znaleźć moje IP, miasto i inne konkretne dane. Cóż widać fora publiczne tak piorą mózgi, że jakikolwiek temat to od razu np. prowokacja, bawienie się kosztem innych. Nie na darmo mówi się, że nie warto być nadgorliwym.

Gość vsffgvtebth
jakby tego nie nazwać - łamiesz prawo :-O

Gość demasskator
vsffgvtebth Jak widzisz niektórzy piszą, że są zadowoleni bo u nich jet miło, czysto i tak jak być powinno i na pewno nie przejęli się zbytnio moim postem. Ale może znajdą się tacy, którzy np. jeśli coś im się nie spodoba to to zgłoszą a nie machną ręką.

Gość józef oleksy tymczasowy
Może to taka promocja była że dodawali gratis szczura :classic_cool:

Gość GIENKA
Cóż widać fora publiczne tak piorą mózgi, że jakikolwiek temat to od razu np. prowokacja, bawienie się kosztem innych. Nie na darmo mówi się, że nie warto być nadgorliwym. ty sobie mozesz pisac co chcesz i co ci slina na jezyk przyniesie, jednak bez jawnego dowodu ktory masz w rece nigdy nie podaje sie logo firmy, nigdy!!! mogles napisac w moim miescie w sklepie x, byloby inaczej

Gość vsffgvtebth
W razie jakbyś sam nie wiedział, wycinek z kk: Art. 212. 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Gość GIENKA
tak jest, ludzie w koncu powinni wiedziec ze prawo i paragrafy dalej istnieja

Gość demasskator
Ech szkoda słów. Wydaliście już wyrok. Następnym razem najlepiej obie deptać po języku.

Gość GIENKA
dzien dobry Jozek juz sie nie produkuj jest pozamiatane a i smacznego:)

Gość vsffgvtebth
wydaliśmy wyrok? :-D uświadamiamy Ci tylko, że złamałeś prawo, że tak robić nie można i tyle.

Gość demasskator
Ludzie obrażają w internecie osboy publiczne, polityków itp i jakoś nikogo nie ścięto. I dalej to robią bezkarnie. Ja tylko napisałem o czymś co mnie poruszyło .

Gość vsffgvtebth
demasskator Ludzie obrażają w internecie osboy publiczne, polityków itp i jakoś nikogo nie ścięto. I dalej to robią bezkarnie. Ja tylko napisałem o czymś co mnie poruszyło . nie tak zupełnie bezkarnie. Z resztą ty narażasz firmę na straty finansowe, a nie tylko piszesz, że mają brzydkie logo, czy są głupi :-) nie chodzi o obrażanie, a działanie na szkodę poza tym, to że ktoś tam kogoś bezkarnie obraził ,nie usprawiedliwia czynów innych

Uprzejmie proszę o nie podszywanie się pode mnie. Dziękuję. Zachęcam jednocześnie do zapoznania się z alternatywnymi tematami i propozycjami dysput zarazem. Ten wątek trąci już lekkim mchem intelektualnym, nie uważają państwo? Serdecznie pozdrawiam w imieniu własnym i mojego klubu.

Gość GIENKA
demasskator Ludzie obrażają w internecie osboy publiczne, polityków itp i jakoś nikogo nie ścięto. I dalej to robią bezkarnie. Ja tylko napisałem o czymś co mnie poruszyło - nie wiem ile masz lat nascie?????????????? to sa sprawy medialne gdze reka reke myje i z tegi czerpia zyski, ale ty jestes za plytki zeby to pojac ty naruszyles bezpodstawnie logo firmy, a zreszta i tak nie pojmiezs tego proceduru pozdrawiam

Gienka, po pierwsze dowiedź się, co to logo, bo w tej chwili używasz tego słowa nieprawidłowo. Po drugie, co się tak rzucasz? Masz jakąś misję bronienia sklepów? Bo jak na osobę niezainteresowana, to za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz.

Gość dfghjk34567890
Co to jest logo, a co logotyp? || creatyna - dla designerów www.creatyna.pl/.../co-to-jest-logo-co-logotyp.h... - Diese Seite bersetzen 23 Lut 2010 Logo jest to graficzna forma przedstawienia symbolu i/lub nazwy firmy.