Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

(nie)zwykla.kobieta

trzecie dziecko-tak czy nie?

Polecane posty

Witam wszystkie mamy. Chciałabym poznać opinię innych matek mających trójkę dzieci. Zastanawiamy się z mężem nad trzecim dzieckiem, bardzo bym chciała je mieć jednak mam wątpliwości. Nie wiem czy dam sobie radę. Zawsze marzyłam o trójce dzieci. Mam już chłopca i dziewczynkę. Kocham ich nad życie. Boję się co powie mój pracodawca, niby już dwie ciąże pracowałam w tym samym miejscu i jest ok. Dopiero 8 miesięcy temu wróciłam do pracy. Ale jak nie teraz to kiedy? Mamy stabilna sytuację finansową, mąż ma własną działalność, mamy swój dom. Więc o to się nie martwię. Proszę napisać jak to jest w życiu codziennym z trójka urwisow. Pozdrawiam

Z tego co napisalas to wydaje mi sie ze jestes jak najbardziej gotowa na trzecie dziecko i na pewno sobie swietnie poradzisz:-) Jedyne co bym doradzala to moze poczekac jeszcze troche z trzecim dzieckiem bo 8 miesiecy to nie jest za duzo. Ja nie mam 3 dzieci ale bardzo bym chciala :-) Na razie mam jedno.

intensywnie, ale wesolo. Zalezy co lubisz i co sobie cenisz bo jak lubisz mieć troche spokoju to zdecydowanie NIE, ale jak lubisz kiedy zawsze coś nieprzewidywanego się dzieje i w domu panuje atmosfera niczym w przedszkolu to tak! ;)

Gość wdefrtghyujkiolp
Ja jestem na NIE :P A to dlatego, że moja dwójka jest tak żywiołowa, tak absorbująca że nie miałabym siły na trzeciego maluszka..