Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r4refdfd

gdzie można sprzedac złoto

Polecane posty

Gość r4refdfd

mam pytanie jak w temacie:gdzie mogę sprzedać złotą biżuterię oprócz allegro oczywiście...do lombardu nie chcę iść,bo płacą grosze .Poza tym biżuteria ma kamienie szlachetne i wątpię czy w lombardzie mi za nie zapłacą chociaż połowę wartości

Gość r4refdfd
jubiler też płaci po cenie złomu :( potrzebuję kasy ale puścić to za bezcen naprawdę mi szkoda,pierścionek zaręczynowy i drugi też z okazji :(

Gość Wszyscy placa jak za zlom.
Przykro mi. Tez mam bizuterie, tyle, ze srebro, z kamieniami. Jak nowe, nie byly bardzo drogie, niektore kosztowaly 100-200zl. Ale zaproponowano mi 8zl/sztuke, wiec zostawilam sobie

Gość Wszyscy placa jak za zlom.
Aniele Ciemnosci, bo na Allegro bizuteria schodzi duzo ponizej wartosci. Dlatego mysle, ze Autorka nie chce jej wystawic za 10% ceny...

Gość ajjjjaajaj
Nie dajcie się nabrać, ostatnio duzo było takich spraw: facet pisze że sprzeda taniej, bo ładne, bo złote, bo w skupie taniutko... ludzie się połaszczyli i DUPA nie złoto. nawet nie ma swoich zdjęć, tylko stronę www podstawia...

Gość r4refdfd
sluchaj,jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ,ok?mam dowód zakupu certyfikat i metkę .Daruj sobie