Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalak

impreza

Polecane posty

Gość rafalak

Mam mieszane uczucia po zeszłotygodniowej imprezie. Była to domówka u kolegi. W pewnym momencie dziewczyny wpadły na pomysł, żeby zatańczyć na stole. Oczywiście wszyscy tego chcieli. Zatańczyły trzy dziewczyny, w tym moja. Nie wiem, czy dobrze zrobiłem, że poszliśmy na tą imprezę, bo te tańce, to raczej takie prowokacyjne były. Podniecać tak obcych facetów, no dobra: znajomych. Co o tym myślicie? Bo ja mam mocno mieszane uczucia.

Gość rafalak
up

Tobie najwyraźniej pasowało jak Twoja dziewczyna kręcila doopa przed obcymi skoro się na to zgodziles, więc po co teraz pytasz o co kolwiek?

Gość rafalak
a co miałem powiedzieć: chodź, idziemy stąd! To impreza nie dla nas.

Gość rafalak
to byli nasi znajomi, a nie obcy ludzie.

Gość agusia323f
Hmm moj facet nie pozowlilby tanczyc mi na stole przed nawet przed znajomymi, zreszta sama bym nie chciala :D Musisz wiedziec, ze jesli twoja laska chciala to nie tanczyla dla ciebie :p

To po co zakładasz temat na kafe skoro wszystko wiesz lepiej?? Pozwalaj jej na co chcesz, i nie marudź już.

Gość rafalak
tamte dziewczyny też nie tańczyły tylko dla swoich facetów. Łatwo tak powiedzieć na zimno po fakcie, a trudniej jak coś się właśnie dzieje. Ona zresztą nie uważa, by zrobiła coś złego.

Gość szczęśliwa :)
teraz weszła na stół, innym razem wejdzie na czyjegoś kutasa

Gość rafalak
bo wątpliwości zaczęły mnie nachodzić po imprezie. Mam chyba do tego prawo.

Gość rafalak
szczęśliwa: sorry, ale nie rób z niej dziwki.

Gość rafalak
to co, mamy nie chodzić na imprezy?

Nie, tego nie powiedziałam. Po prostu nie masz swojego zdania, boisz się sprzeciwić swojej dziewczynie. Zmień to i zacznij szanować siebie, bo laska wyrobi Ci niedługo opinię frajera :classic_cool:

Gość rafalak
już pisałem przecież, że nie ona jednak tańczyła. Poza tym, nie były przecież jakieś roznegliżowane.

Gość rafalak
ok, nie rozumiem tylko dlaczego zrównujesz taniec na stole z puszczalstwem.

rafalak bo ona nie chciala sie popisać przed toba (bo zatanczyła by dla ciebie sam na sam) chciała pokazac swoje uroki reszcie ekipy

Gość rafalak
Boska Lukrecja: jak idzie latem ulicą to w sumie też to robi.

Gość agusia323f
rafalak tamte dziewczyny też nie tańczyły tylko dla swoich facetów. Łatwo tak powiedzieć na zimno po fakcie, a trudniej jak coś się właśnie dzieje. Ona zresztą nie uważa, by zrobiła coś złego. Kurna, nie zrozumiales :D Nie chodzi, ze doslownie nie tanczyla tylko dla ciebie, tylko o to, ze jesli chciala tam zatanczyc, to byc moze dlatego, ze podoba jej sie jeden z tych znajomych i chciala mu tylkiem poswiecic :D Teraz juz kapujesz? To byla metafora :p

Gość rafalak
agusia: a tamtym pozostałym dwóm, też się podobają pozostali....

Jemu nie da się przegadać, daremne jest komentowanie tego wątku, koleś ma swoje racje i zaparcie broni swojej dziewczyny. Żałosne

Gość agusia323f
Prawdopodobnie tak :D Tobie tylko ona jedna na calym swiecie sie podoba? :D A tak serio to moze to wszystko pod wyplywem alko. ale wiesz lepiej zebys pilnowal jej troche, zeby twoi znajomi nie pomysleli, ze ona sie nie szanuje, bo wtedy ty tez bedziesz mial przerabane. I fakt nie pozwalaj jej na takie akcje, potem nie bedziesz musial sie zastanawiac :D

rafalak to po co sie żalisz skoro jej tak bronisz? nastepnym razem nie skonczy na tańcu a ty bedziesz ja nadal tłumaczył,rób jak chcesz,zachowała sie jak dziffka

Gość rafalak
piszę, że mam wątpliwości. Nie uważam, że zachowała się jak dziwka, w końcu to tylko taniec. Nie uważam też, że zrobiła do końca dobrze.

Nie przesadzajcie.A może po prostu dziewczyna ma temperament i lubi dobrze się bawić.Co niby zrobiła złego?że tańczyła wśród znajomych-no przecież była z Tobą i pod Twoją opieką więc o co chodzi?Jakby za każdy wyzywający taniec czy spojrzenie przyklejano na kobietach kartkę dziwka-to wszystkie ulice wyglądały by jak notesy:)opanujcie się-jak dla mnie masz fajną wyluzowaną dziewczynę,tylko imprezujcie razem i razem się bawcie:)

Gość rafalak
a Wam nigdy nie zdarzyło się zatańczyć na stole?

widzisz w dalszym ciagu nie wiesz o co ci chodzi! kobieta jest kobieta i jak ma chłopaka nie powinna tańcować na stole nawet przed "kolegami" rozumiesz? bo to poprostu nie pasuje dziewczynie w zwiazku

rafalak czy mi się zdarzyło? nie nie zdarzyło mi się bo jak jestem z facetem to szanuje jego uczucia rozumiesz i w tym tkwi sęk,a nie tańcze na stole przed jego kumplami

Gdyby ta Twoja dziewczyna była warta tego Twojego bronienia Jej to nie zachowałaby się tak. Normalna, szanująca się dziewczyna tak nie robi, szczególnie ta w związku. Prawdopodobnie nie szanuje Cię i Twoich uczuć, stales z boku i jej dopingowales? Gdyby była rozgarnieta nawet przez myśl by Jej nie przeszło żeby wywijac doopa przed innymi. Co innego gdyby była wolna, a impreza składalaby się z samych dziewczyn. Ale co tam, Tobie można gadać przecież Ona jest idealna, tylko nie rozumiem po jaką cholerę pytasz innych o zdanie, skoro swoje na ten temat masz już wyrobione??