Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialena7666

Jaka fryzura na bankiet?

Polecane posty

Gość madzialena7666

Hej - tydzien temu z brunetki stałam sie ciemna blondynka i jestem zachwycona tym kolorem, mam włosy półdługie, troche dluzsze niz do ramion, mocno wycieniowane. Jutro wybieram sie z mezem na bankiet i chcialabym sie jakos ciekawie uczesac, zazwyczaj prostuje wlosy no i niestety na tym sie konczy... czasem wpinam jakas spinke ale zazwyczaj wygladam tak samo i na wieksze wyjscia tez wlosy prostuje bo boje sie sprobowac czegos nowego :( Moze ktos moze zaproponowac mi jakas fajna fryzurke, prosta do wykonania i naprawienie gdyby ewentualnie cos poszlo nie tak? Bede wdzieczna :)

Gość madzialena7666
nikt nie pomoze??

a moge wiedziec, jak poszlo rozjasnianie, czy wlosy nie sa zniszczone? Myslalam o jasnym brazie lub ciemnym blondzie, ale jestem brunetka, nawet mozna powiedziec, ze wlosy mam czarne, wiec boje sie troche rozjasnic

Gość a moze pojdz do fryzjera zeby
Cie uczesal?

Gość madzialena7666
no wlasnie chetnie bym poszla - ale akurat tak sie zlozylo, ze pracuje do 19 i nie dam rady sie urwac wczesniej a bankiet jest o 20 :( boje sie isc wczesniej bo jeszcze sie rozwali :/ no i te z głupio do pracy z jakas wytworna fryzura ;)

Gość madzialena7666
do ciasteczko: ja juz praktykowałam rozjasnianie calych wlosow ale potem mialam siano a nie wlosy i pol stracilam. Teraz zrobilam tak: w sierpniu poszłam na baleyage, ale taki baaardzo gesty, bardzo duzo tych pasemek było i mialam farbowane farba/pasta (?) INOA, ona nie niszczy tak wlosow. I teraz bylam drugi raz, fryzjerka polozyla mi pasemka na te pasma , ktore wczesnniej mialam brazowe i w ten sposob stalam sie blondynka. Wlosy nie sa zniszczone, mimo, ze prostuje od kilku lat 2x w tygodniu, w czerwcu mialam mocno rozjasniane po calosci i farbowane na rudo, wygladaja ok :)

Gość madzialena7666
i nikt nie ma zadnych propozycji???