Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgtydtyghijiu

JESTEM W CIAZY, ALE MAM MIESZKANE MYSLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jhgtydtyghijiu

''staralismy'' sie rok, a raczej moj chcial miec bobo jak wspominalam o anty to mowil ze bedzie to bedzie itp itd koncu zrobilam test i sie okazalo ze jestem w ciazy...plakalam....sama niewiem czemu ale mialam tyle planow:( jestem jeszcze bardzo mloa, ale usunac niemam odwagi juz wize jak ciuchy zaczynaja robic sie niewygone :( jak rosnie brzuch jak zwyza sie waga jak cycki urosly:( nic mnie niecieszy caly czas choze wkurwiona i placze, krzycze wyzyam!! to jest straszne!fajki pale dalej kpilam te specjalne plastry ale huja dawaja w doatku wcale mnie nieodrzuca o fajek wrecz przeciwnie ciagnie mnie jeszcze bardziej! widzialam juz bicie serduszka i glowke i to byllo piekne, ale jak widze SWOJE CIALO!!!to mam ochote krzyczec w dodatku jestem niska;/

Gość ygghguhh
następnym razem zaszyj se pipę

Gość no ro to
było myśleć o swoim ciele wcześniej. A który tydzień?

Nie przejmuj się swoim ciałem. Po ciąży możesz wyglądać lepiej niż przed. Naprawdę. A jak już urodzisz i pokochasz swoje dziecko to życie stanie się piękniejsze :)

Gość jhgtydtyghijiu
*mieszane a szkole juz skonczylam :) przepraszam za bledy ale pisalam placzac:(

Gość jhgtydtyghijiu
wiem ,ale najgorsze jest to ze niemam wsparcia moja matka chleje z ojcem wiec o nich niema mowy, przyjaciol niemam a z rodzicami mojego tez niemam dobrego kontaktu jedynie gdzie sie moge wygadac to w pracy, ale tez niedokonca bo jak klienci przychodza sie strzyc czy na solarke to wiecie glupio przy kims:( czesto placze i ciraz gorzej zemna tydzien 8

Jezu mi sie wydaje ,ze Ty nie doroslas wcale do ciazy,sorry... Przeciez 8 tydzien to jest mega malo,co jak zacznie sie 28..Rzucisz sie z mostu bo zmienilo sie cialo ? Ile Ty masz lat ?!

kathy24 dzięki wielkie :) i nie dużo starszy od twojego :) a twój już ma 8 zębów??? mój dopiero 6 :( a co do autroki jak dla mnie to prowo jest bo jaki problem skoro nie chciała ciąży zabezpieczać się w tajemnicy przed mężem? a teraz płacz a jak to 8 tydzień to jeszcze gówno widać na ciele i po ubraniach :/

Gość jhgtydtyghijiu
wiem wie, no chlopak sie cieszy jak glupi, ale ja..;/ tak sobie;/ kocham to dziecko baaardzo )(przepraszam 9 tydz) i wiem ze to malo , ale naprawde duuuzeee zmiany widac;/ ja zawsze miala bzika na punkcie wagi

moze to tylko taki pierwszy szok? Teraz molode mamy bardzo chisteryzuja kiedy w tv i necie kult pieknego i szczuplego ciala, ale gdyby kazdy tak myslal, nie byloby nas tutaj. Poczytaj topiki dziewczyn, które pragna malenstwa, a nie moga zajsc w ciaze to moze spojrzysz inaczej na to wszystko...

To sie kobieto nastaw ,ze przez nastepne 32 tygodnie bedzie jeszcze gorzej i rzuc te fajki,bo trujesz dziecko ...:(

Gość no ro to
ludzie 9tc i duże zmiany? Chyba tylko od wody zatrzymanej przez hormony. wyluzuj i się uspokój. Hormony szaleją to głupoty ci do głowy przychodzą. A waga? Urośnie a potem spadnie. Ja mialam 20kg na plusie w momencie porodu a potem samo spadło w ciagu 2tyg. -takie potworne obrzeki były. I co mogłam na to poradzić? Nic.

AUTORKO ja przed ciaza wazylam 58kg przy 170 a teraz waze 51... Wiem i rozumiem to ze sie boisz o cialo, bo ja tez mialam takie uczucia, ze bede gruba, brzydka z rozstepami, a tu taka niespodzianka :) Dziwne jest to ze w 9tyg juz widzisz takie zmiany bo ja w 5m nie mialam jeszcze w ogole brzuszka... A tego Twojego Sebastianka bym schrupala :)

:P:P:P -U mnie widac zmiany..Ale to trzecia ciaza i wyjatkowo szybko poszlo 12 tydzien.. A w pierwszej to w 7 miesiacu bylo dopiero widac,a tez jestem niska i szczupla...

Gość jhgtydtyghijiu
no tak, tyle ze ja mam tandecje do tycia jak i do chudniecia wczesniej bylam w ciazy, ale poronilam i po brzuszku bylo widac teraz po brzuszku tez juz widac kazdy ma inne cialo, tyle ze po poronieniu schudlam az do 42 kg

Gość no ro to
wiesz będziesz tyć jeśli nie będziesz jadła dla dwojga ale za dwoje. Taka prawda. Skoro wiesz że masz skłonności do tycia to porozmawiaj o tym z ginem może ci doradzi jakiegoś dietetyka albo coś w tym stylu. A ile już ci przybylo? piszesz że bylo 42kg a jaki wzrost?

Gość tak wyglada to niestety jesli
ktos za najwyzszą wartosc uwaza wyglad swojego ciała, A cialo sie zmienia, starzeje sie w koncu. Czas pomyslec o cechcach ducha i umysłu , jesli nie, czeka ci coraz smutniejsze zycie.