Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozwój Osobisty Kobiety

COACHING jako skuteczna metoda dobrej organizacji życia

Polecane posty

Gość Rozwój Osobisty Kobiety

COACHING dla PAŃ - pierwsze spotkanie GRATIS!!!!! Co to jest coaching? Coaching jest niezwykle efektywną formą rozwoju, która umożliwia pokonywanie własnych barier. Dzięki tej metodzie pracy, człowiek doskonali swoje umiejętności a także staje się bardziej świadomy swojego potencjału. Głównym zadaniem coacha jest wykreowanie z Klientem nowych rozwiązań a także wspieranie go w procesie zmiany. Kiedy warto skorzystać z coachingu? -chcesz zmienić swoje życie/styl zarządzania, ale nie masz pomysłu jak to zrobić -chcesz poprawić swoje relacje z bliskimi -chcesz poznać skuteczne narzędzia, które przyczynią się do osiągania wyznaczonych przez Ciebie celów -chcesz przełamać blokady, które hamują Cię przed realizacją Twoich celów -chcesz znaleźć harmonię pomiędzy życiem zawodowym a prywatnym -chcesz skuteczniej zarządzać swoim zespołem -chcesz pozbyć się sposobu myślenia, które ogranicza Twoje działanie -brakuje Ci na wszystko czasu i czujesz, że dźwigasz na swojej głowie problemy swoje i innych -przed osiąganiem Twoich celów hamują Cię myśli ,,nie mogę, ,,nie potrafię, ,,chcę, ale to nie dla mnie -chcesz się dowiedzieć jakie są Twoje mocne zasoby, które pomogą Ci w byciu skutecznym zarządzającym swoim zespołem/ rodziną -chcesz wyznaczyć sobie konkretne cele i poznać drogę do ich osiągnięcia -chcesz stać się skutecznym liderem zespołu -chcesz poprawić swoje relacje z pracownikami, klientami, partnerami biznesowymi -chcesz stworzyć swój unikalny styl zarządzania -chcesz wreszcie aby Twoje marzenia stały się realne Pierwsze spotkanie GRATIS!!!! - każde kolejne 40zł brutto Spotkania prowadzai psycholog - Agata Kwiatkowska Zapraszam serdecznie!!!! e-mail: agata.kwiatkowska@professionaltrainers.pl telefon: +48 690 926 600 Więcej na: www.professionaltrainers.pl