Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Czy praca przy myciu okien dla mlodej to wstyd?

Polecane posty

Gość malenka milosc

Szukam pracy od 2 m-cy i nic. Znalazłam ogłoszenie że szukają do mycia okien niedaleko mnie, troche sie wstydzę, bo pracowałam w Urzedzie, ale sama sie zwolniłam, a teraz do mycia okien...?

Gość powodzenia zycze:)
zadna praca nie hanbi.

Gość takajedna2
Kochana, moja koleżanka z pracy tak dorabia i wiesz co ...na miesiąc wyciąga ok 2 tys -od jednego okna ma 25 zł ,balkonowe 35.Poza tym dwa razy w każdym tygodniu sprząta w dwóch domach u lekarzy.Więc po pierwsze żaden to wstyd a jeszcze można sporo dorobić.Koleżanka pracuje u nas na 1/2 etatu i ma 700 zł na rękę i dawno by tym rzuciła ale ma opłacone wszystkie składki i zus .Zapewniam cię że powodzi jej się teraz, bardzo dobrze a zaczynała od mycia okien z wielkim wstydem bo dziewczyny z niej kpiły. Jednak nie miała wyjścia bo zostawił ją mąż z dwójką dzieci .Stać ją na wyjazdy w góry,dobre ciuchy,kosmetyki ,dzieci mają wszystko.Także bierz tę pracę,zobaczysz nie pożałujesz:)

Gość 8294554
wiesz ile ludzi by chcialo miec taka prace chociaz....

znam kobitke, ktora zaczynala od sprzatania domów u ludzi, znajomych itp, miala stary odkurzacz, troche chemii. Teraz ma swoja firme sprzatajaca, sprzataja biura itp. Powodzi jej sie niezle :)

Gość takajedna2
Radzę ci tylko nie rozpowiadaj o tym bo ludzie potrafią być podli jak ci się polepszy.Znam to choćby z tego że ową koleżankę któraś wredna zazdrośnica zakapowała do US.Jednak udało jej się wywinąć.Tacy potrafią być ludzie:(

Gość dffddffgfggffg
i bardzo dobrze bo chyba nieźle musiala zdzierac skoro miala 2 tysiaki, nawet ludzie na etacie nie mają tyle... a co do autorki: i tak cie nie wezmą do takiej pracy, tam trzeba miec doswiadczenie a jak jestes studentka to w ogole

Gość malenka milosc
fakt, zwolniłam sie z Urzedu bo miałam powody, dla mnie poważne i powiem wam - nie żałuję, chociaż dużo ludzi mi mówiło"co ty zrobiłas, taka praca", ale tak naprawde nik nie wiedział jak sie tam pracowało nie jestem studentką, dzwoniłam o te okna, ale niestety juz nie aktualne jestem załamana, bo gdziekolwiek próbuję, to już nie aktualne, a ja naprawde chce pracowac i nie boję sież zadnej pracy...

Gość dffddffgfggffg
bo tam setki ludzi startują ro takich fizycznych prac, ludzi bez szkoly zadnej, i takich biorą, a ciebie jak masz wyższe i pracowalas w bieurze to nikt nie weźmie, i zadnego doswiadczenia nie masz w sprzataniu popartego referencjami, ktorych tez czesto wymagaj,ą

Gość dffddffgfggffg
dalam keidys lewe ogloszenia o pracy biurowej, wiesz ile przyszlo Cv w ciagu pierwszej doby? dokladnie 200... potem skasowalam to ogloszenie bo chyba by bylo z 500 w ciagu tygodnia

Gość kobietaaaaa
wstyd to kraść. a od czegos trzeba zacząć , więc ja uważam , że praca przy myciu okien to żaden wstyd.

Gość dffddffgfggffg
wstyd pewnie nie ale ciezko sie i do takiej pracy zalapac, sprzataczek nie brakuje