Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozbita.Misia

Jak zrozumiec faceta-wdowca??

Polecane posty

wiesz, ja przedstawiłem tylko swój męski punkt widzenia, a uczuciowe osoby, przede wszystkim inaczej pochodzą do tematu. Ja przyjąłem do wiadomości realną rzeczywistość i zacząłem żyć , bez patrzenia się w przeszłość. Wielu moje spojrzenie na ten temat się nie podoba i bardzo słusznie, każdy przeżywa to wielkie nieszczęście jak najbliższej osoby inaczej, mniej albo bardziej uczuciowo. Ja uważałem, za definitywne zamknięcie tego rozdziału i wg mnie dla mnie najbardziej korzystne,

o to bardzo pechowy zbieg okoliczności. Ja bym na Twom miejscu przeniósł Geburstag na dzień imienin.....

Gość Rozbita.Misia
tak, kazdy ma swoj czas na pozegnanie sie z bliska osoba. trzeba to uszanowac....tyle, ze moj facet przegina juz w druga strone.

Gość nie_wiem_ czy_zrozumiesz
a ja mam urodziny 31.10. Też cudnie, prawda ? Też zawsze ama bo mieszkaliśmy daleko od siebie.

nie wiem, nie potrafię odpowiedzieć, dla mnie , żona, ożeniłem sie po raz drugi, jest teraz najważniejsza, razem jedziemy 1 listopada zapalić znicz, pochowana jest w innej miejscowości.

Gość Rozbita.Misia
dobre :-) moze dobrze, ze tu napisalam....teraz jak czytam Wasze wypowiedzi dopiero widze, ze to nie ma sensu., ze sie wyniszczam, marnuje. A czas leci.

a i jeszcze żyby było weselej mam imieniny tego samego dnia co nieboszczka.

ile lat oni razem przeżyli ? Bo mój przeżyl ze swoją 32.

wiem, że wielu to nie będzie się podobać, ale ja nawet jak rozmawiam ze swoimi dorosłymi już dziećmi, którte druga żona wychowała i przygotwała do życia, dla przykładu, czy już byliście odwiedzić waszą matkę, bo z ze swoją aktualną żoną mówimy o nieboszce po imieniu bez emocji. Żona zginęła w wypadku 20 stycznia a aktualna ma urodziny 23 stycznia, ale to nieważne, ważna jest aktualna i najgirsze że w tym dniu o rok starsza. Chyba zarządzę nieobchodzenie urodzin od przyszłego roku.

Gość Rozbita.Misia
jakies 25 byli razem

ja nie jestem cyniczny i po tak ciężkim doświadczeniu życiowym, jak wdowieństwo, dostałem od losu drugą kobietę, która zechciała ze mna iść przez życie, jestem losowi wdzięczny i jej , że jest jak jest. A jeszcze wybrzydzać i kombinować coś na boku, z dwoma kobieta na raz, to jest po prostu nieuczciwe i nieetyczne.

Gość NIGDY W ZYCIU Z WDOWCEM
To facet chory i egoistyczny. UCIEKAJ!!! skoro tak sie teraz zachowuje pomysl co bedzie za kilka lat???