Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek898989

Test ciążowy

Polecane posty

Gość Kwiatuszek898989

Robiłam dziś test ciążowy first response który można wykonać 6 dni przed spodziewaną miesiączką i wyszedł negatywny, mam dość nieregularne cykle (co 28-30-31 dni) Ostatnią miesiączkę miałam 10 listopada a test zrobiłam dziś rano czyli od miesiączki minęły 23 dni , czy możliwe że mimo wszystko jestem w ciąży ? Miesiączkę powinnam dostać 8 lub 9 najpóźniej 10. Owulacje miałam według testów 21 i 22 listopada. Czy to mimo wszystko było za wcześnie na test ? Przepraszam że tak chaotycznie to wszystko opisuje ale straszną miałam nadzieję że tym razem się udało :(

Gość Miłaciocia
Tak jest możliwe,jak ja robiłam to zrobiłam ok.20 testów które nic nie wykazały a jednak pozniej ponownie zrobiłam i pojawiła się druga kreseczka :)

Gość Miłaciocia
zaczekaj jeszcze moze tydzien z nastepnym testem i powinno pokazac jesli jestes.Trzymam kciuki

Gość Kwiatuszek898989
Pocieszyłaś mnie , dzięki :) :*

Gość a ja.....
przeczytaj ulotkę, test najwcześniej w dniu miesiączki

Gość Kwiatuszek898989
Tylko że first response to test który można wykonać 6 dni przed dniem spodziewanej miesiączki a nie w dniu w którym powinna się pojawić i jego skuteczność wynosi wtedy 67 %

Gość a ja.....
dziwne, skoro zagnieżdżenie może trwać do 12 dni po zapłodnieniu to w takim wypadku 6 dni przed @ nawet ciąży nie ma. Bzdurę wymyślili i tyle

Gość Kwiatuszek898989
Mówię tylko co jest napisane na teście, może to tylko taki chwyt reklamowy ? nie wiem... Mam nadzieję że masz rację i jest jeszcze nadzieja

Gość no ro to
no to masz odpowiedź -na 67% pewne. zostaje ci te pozostałe 33% nadziei.

Gość Kwiatuszek898989
Może po prostu stężenie HCG jest jeszcze za niskie ?

Gość no ro to
no to właśnie dlatego testy ciązowe zaleca się robić po terminie okresu. A i tak częsci dziewczyn wychodzi dopiero później jeszcze. Aha i twoje cykle 28-31 są regularne. 23 dni to bardzo wcześnie. Wyluzuj i zrób test po terminie okresu.

Gość Kwiatuszek898989
Czyli to że jest na nim napisane że można go zrobić na 6 dni przed miesiączką to kłamstwo ??