dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Podobają mi się trzy, choć mam chyba swojego faworyta :) Żadna nam się z niczym nie kojarzy, po prostu chcemy coś klimatycznego... Oto propozycje numer 1 http://www.youtube.com/watch?v=oZGE-Y1C_nk&feature=related numer 2 http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw Trzeciej niestety nie pamiętam teraz tytułu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lqqqqq Napisano Grudzień 2, 2011 obie oklepane na maxa, osobiście wole coś polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalis86 0 Napisano Grudzień 2, 2011 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 A my nie wolimy, bo polskie są bardziej oklepane. Poza tym pytanie była która lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość safaa Napisano Grudzień 2, 2011 mi ta ostatnio chodzi, ale to może obok tematu http://www.youtube.com/watch?v=Bl4fIpSNQZE&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elevelka 0 Napisano Grudzień 2, 2011 polecam walc z nocy i dni, sama melodia bez słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lqqqqq Napisano Grudzień 2, 2011 nie wszystkie polskie są oklepane to raz, a dwa te które podałaś lecą na codrugim weselu- juz mi niedobrze jak ich słucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Nie bywam często na weselach więc nie wiem. Poza tym gdybym chciała wszystkim dogodzić, to musiałabym zatańczyć przynajmniej sto razy, więc wybierzemy coś co nam się podoba bo to nasz dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 I nie napisałam, że wszystkie polskie są oklepane tylko bardziej wg mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 elevelka dzięki za propozycję, ale nie podoba mi się ta melodia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adalis86 0 Napisano Grudzień 2, 2011 I po co ten szum Dziewczyna pyta która lepsza więc piszemy 1 albo 2 Zawsze trzeba krytykowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Wg mnie zdecydowanie 1 piosenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 dziewczynka z gaju oliwnego Ha, skojarzylam Cie juz, jak tam narzeczony ? Nie fuka sie juz ? wiesz.. za tego "malego":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Dziewczynka z gaju oliwnego A posluchaj tej piosenki, mi sie kiedys marzyla ta na 1 taniec http://sexi.lala.wrzuta.pl/audio/2LQJIAecxVP/celine_dion_-_because_you_loved_me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Cześć mała hehe już następnego dnia było ok, ale więcej się z tego krzyku na forum narobiło niż to warte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hghtr6g Napisano Grudzień 2, 2011 ta 1 jest sliczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 taka mala dzięki, właśnie słucham i ta też by się nadawała. Dam narzeczonemu do przesłuchania jak wróci z pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Tak? To jesli tak to masz wyjatkowego faceta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Wiesz, wydaje mi sie ze ta piosenka, ktora zaproponowalam...Hmm...ze tak powiem - taniec lepiej by Wam poszedl. Wyobraz sobie jak tanczycie w tle tej piosenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Tym bardziej, ze sam tekst piosenki sam w sobie wiele " mowi " :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczynka z gaju oliwnego 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Taka mala na pewno się nad tym zastanowię, jeszcze trochę czasu nam zostało ale nie zaszkodzi wcześniej się rozejrzeć :) A co do narzeczonego, to fakt jest wyjątkowy i za długo nawet nie umiał się fochać (jego słowa) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach