Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _niemasprawiedliwości_

prokuratura a chory zboczeniec ze szpitala

Polecane posty

Gość _niemasprawiedliwości_

pracuje w szpitalu z męzczyzną ktory leczy sie od wielu lat z na głowie.wielokrotnie wypowiada sie dwuznacznie pod kątem seksualnym na temat nowrodków,jest agresywny ostatnio kogos pobil ale sprawa ucichla poniewaz ma "plecy" u dyr.szpitala .czy mozna napisac cos do prokuratury nie ujawniajac swoich danych? zeby zajęli sie ta sprawa bo stanie sie jeszcze tragednia! zdarzaja sie takie sytacje ze kąpie pacjenta a dotyka sie w miejsach intymych, wylewa jedzenia na podłoge i nastepnie zlizuje je itp. pracuje w szpitalu od paru lat i czuje sie bezkarny,nie chodzi o to zeby mścić sie na nim czy coś tylko o fakt ze kiedyś naprawde dojdzie do tragedni i wtedy kazde będzie umywal rękce.jak pojde do prokuratury i zloze papiery to moge nie podawac danych?? dojdą do tego ze ja to składałam? boje sie ze moze stac mi sie krzywda

Gość wystarczy ze nagrasz go
jak mowi o tych noworodkach z czystym podtekstem seksualnym, ew. mozesz tez nagrac go komorka jak sie dotyka myjac pacjetnow itp. i nie wiem czy bedziesz musiala sie ujawnic (raczej policja nie moze bez twojej zgody tak samo jak prokurator, w kazdej chwili mozesz zagrozic ze wycofasz zeznania i oni nie moga wspomniec nikomu, ze ty bylas w jakis sposob w to zamieszana) ale wycofanie sie ze strachu jest tak samo umyciem rak jak tamci to czynia jezeli dojdzie do tragedii :O bo moglas cos zrobic ale sie balas :O

wylewa jedzenia na podłoge i nastepnie zlizuje je itp. to podchodzi pod przepisy BHP :classic_cool: ale ogólnie to jego sprawa co robi, może nawet z klopa jeść, dlaczego ludzie są tacy nietolerancyjni? :(

Gość fafafine
w szpitalu cos takiego jest nierealne żeby jeść z podłogi bo podłogi tam sa odkażane środkami chemicznymi nawet jak coś upadnie to nie wolno tego zjeść czy wy wszyscy kurva tam chorzy jesteście razem z tymi pacjentami ?

Gość ajjjjaajaj
Wystarczy nagrać gościa i sprzedać temat jakiejkolwoek telewizji lub np. super-ekspresowi. Oni załapią temat a ty nie będziesz ciąganą na policję, bo będziesz anonimowa.

Gość fewgwergh
nie wierzę, żeby jakiś dyrektor szpitala ryzykował stanowisko i reputację trzymając takiego pracownika, bo to jego kolega, kuzyn, czy sąsiad :-O

chory zboczeniec a jeśli ktoś podejrzałby Ciebie i stwierdził "chora zboczenica je gluty" albo "podrapała sie po cyckach myjac pacjenta" czy cos... no ludzie...