Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffantazjaaa

pytanie do odważnych dziewczyn

Polecane posty

Gość ffantazjaaa

Zawsze fantazjowałam o seksie z 2 facetami to były tylko fantazje i jakoś mentalnie i emocjonalnie nie brałam nigdy możliwości na realizację teraz mam 28 lat od prawie roku jestem sama i zastanawiam się , że może warto spróbować...hm obawiam się chyba głównie tego co potem , kaca moralnego.... czy któraś z was to robiła ?

Gość cvvb
znaczy jeden wklada ci do pochwy a drugi do ust

Gość ffantazjaaa
Raczej usta i cipka wchodzą w grę , sama nie wiem fantazje to fantazje a w realu .... raz jeden potem drugi...

Gość ffantazjaaa
właśnie dlatego pytam tutaj może któraś z was spróbowała i czy było tak fajnie jak się o tym wcześniej myśli czy raczej byłyście zawiedzione, bo może nie warto sobie psuć tego co nas kręci czasem o tym myślałam jak kochałam się ze swoim chłopakiem i to podnosiło temperaturę w łóżku

Gość te mam taka fantazje
mysle o tym ale realizm jest daleki nie wiem czy potem moglabym pomyslec o sobie jako kobiecie niz k... ale to przeciez kazdego z nas decyzja

Gość ffantazjaaa
no może dlatego ze seks miałam tylko w związkach a w związku to raczej tak bym nie chciała więc mam tu podwójną podwójność :) bo to byłby pierwszy nie związkowy seks A Ty próbowałaś?

Wiesz, jesteś sama, bez zobowiązań, nie ranisz nikogo, a masz szansę przeżyć coś absolutnie wyjątkowego - mam na myśli spełnienie swoich fantazji, które i tak zapewne przeżywasz już dość intensywnie w głowie. Jeśli nie teraz, to kiedy?

Gość ffantazjaaa
Kandydatów nie mam bo jeszcze nie zdecydowałam chyba na realizację, dlatego pewnie tutaj piszę bo nie mam z kim o tym pogadać Wiem, że to może dobry moment dlatego szukam opinii kogoś kto miał tak jak ja i to zrealizował po prostu nie chcę tego żałować potem

Gość ffantazjaaa
;) lepsza fajna fantazja niż kiepskie wspomnienia ;)

Wydaje mi sie, ze mozesz byc po prostu jeszcze nie gotowa (w tym momencie) na zrealizowanie swojej fantazji. Obawiasz sie swojej reakcji ''po'', uzywasz okreslen tj. ''kac moralny, zalowac potem, kiepskie wspomnienia''. Jak dla mnie, nie jestes gotowa...moze gdybys znala tych mezczyzn, miala do nich zaufanie i czula sie z nimi bezpieczna, Twoje obawy by znikly.

Gość atanazy_k
proponuję 5 - wszystkie otwory i obie ręce - to jest jazda!

Gość barcelona123
Droga Autorko.... jeżeli jesteś sama to ja Ci radzę spróbować ;) Dlaczego? Ja Ci powiem dlaczego :D Mój mąż był moim pierwszym facetem- jest nam w łóżku przecudownie!!!! zna mnie na wylot a ja jego, ALE od lat się zastanawiam jak to jest z innym, jak to jest z dwoma itd.... i świadomość, ze nigdy tego nie spróbuje mnie wpędza w doła.... dlatego póki możesz to próbuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość juedgementcrematorium
Namów jakichś dwóch kolegów samotnych i napalonych niech Cię przerżną! Przydałby się jeszcze trzeci by w odtatnią wolną dziurę załadować!

Gość to nie mydło nie wymydli się
myślę że to jest dobry moment na realizacje tego typu fantazji [wiek chęć realizacji itp] natomiast uważam że będziesz miała problem z doborem w miarę sprawnych i równych partnerów [każdy w gębie jest mocny] w realu bywa różnie a pobawić się 5 min jakimś malutkim pistolecikiem to trochę mało dlatego myślę że trójka byłoby ok. z fantazjami jest tak że albo je realizujesz natychmiast albo nigdy ! :) polecam na realizację pomysłu wycieczkę nad płn. część morza czerwonego lub do innego kraju Maghrebu gdzie dużo łatwiej zachować anonimowość a ze sprawnymi i chętnymi facetami na tzw gwizdek niema żadnego problemu warunek to znajomość angielskiego i trochę $ kieszonkowego ! 🖐️ :)

Z takiej wycieczki łatwo przywieźć trudną do wyleczenia pamiątkę:P No i żeby płacić facetowi za seks!?:O Zresztą, po co jakieś egzotyczne kraje? Polacy świetnie sobie radzą w te klocki.:)

Gość bede anonimowa pl
ja tez o tym fantazjuje... czesto mam takie mysli podczas seksu, wtedy szybciej dochodze :) ja np zrobilabym to, gdybym pojechala do Zakopanego na sylwestra (mieszkam na Mazurach) fajna imreza+alkohol, nakrecam sie i moze byc milo ;) drugi koniec Polski jest najlepszy, ja nie znam ich, oni mnie i jest ok :) ale to tez sa tylko fantazje i nie wiem czy bym sie odwazyla hehe ...chociaz po alkoholu...

Gość pommmpek
i jak bylo ?? jak wrazenia ??:>

Gość patryk22
ffantazjaaa hej,,, Nie wszystkie fantazje trzeba realizować.. wez pod uwage to co bedziesz pozniej sama myslec o sobie znasz sie lepiej niz ci co ci odpisuje i nie bierz pod uwage tekstow ze nie bedzie moralniaka .. tylko dziwki go nie maja a nia nie jestes.... skoro jeszcze tego trojkata nie zrobilas.. orgazm ulotny :] i nie wart moralniaka

Gość patryk22
Nena36 obawy o moralniaka ma bo moze ma rozum w glowie i cipa nie mysli... :] nie kazda kobieta to rura co musi probowac na dwa baty mialas, zachowaj dobre redy dla siebie ..

Jak było? Fajnie było i bez żadnych moralniaków. Ale jak by to odebrała autorka, nie wiem...

Gość pommmpek
no ale nie zalujesz chciala bys wiecej ??:> ile masz lat ??

Nie żałuje Niekoniecznie chciałabym więcej, bo seks z obecnym partnerem mnie w pełni satysfakcjonuje a nie wyobrażam sobie trójkątów, czworokątów czy innych figur geometrycznych w stałym związku Mam 26 lat

Gość hahahaha...
i widzicie odwazne panie z trojkatami na dwa bay na koncie :] wy nie uwazacie sie za dziwki ale inni was za takie maja..i ci co was ruchaja we dwoch pewnie tez podali sobie lapke smiejac sie ale zruchalismy ta kretynke.. ZALLLLLLLL

Gość hahahaha...
*baty:]

Gość hahahaha...
opinia kretynow... twój chlopak wie ze mialas takie atrakcje sexualne? myslisz ze by sie ucieszyl? :D :D :D kretynka jestes ty polecialas na zywiol i bylas dla kogos tylko cipa do ruchania nie kobieta...