Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffantazjaaa

pytanie do odważnych dziewczyn

Polecane posty

Gość pommmpek
hehe dla mnie nie ma tlumaczenia ze po pijaku :D

Gość iuhwiufw
Bardzo dużo kobiet ma takie fantazje. Ja też. Nie zrealizowana. Miałam kiedyś trójkacik ja mój chłopak i kolezanka ale z perspektywy czasu phi.. nic nadzwyczajnego. Dwóch facetów bym chciała ale to jest cholernie trudne do zrealizowania. Znajomym kolegom wstyd zaproponować, nieznajomym strach. Jeszcze cię zgwałcą albo zarażą. Uważaj. Ja jestem raczej na nie z tych trzech powodów.. Już jakby to był twój chłopak i jego kolega, to lepiej. Ale jesteś sama akurat...

Gość A ja mam spiralkę
zdjęcia to i jakiś debil może zrobić przy normalnym stosunku,nawet własny chłopak,na szczęście rzadki przypadek niedorozwoju mózgu więc małe prawdopodobieństwo

hahahahaha ... może na ręcznym chciał sobie zjechać.. kobieto to to było by nic przy twojej wtopie jeżeli były by takie zdjęcia z tobą i nic by ci nie pomogło...nie ogarniasz czegoś...

iuhwiufw Dużo kobiet ma, zrozumiałe tak jak dużo facetów o dwóch kobietach :)

Gość A ja mam spiralkę
A mój chłopak wie,jak również że spałam z ponad 30,a nawet niektórych zna,on spał z 3 i co?jesteśmy zaręczeni...

NocnyMotyl Boli cię jak wyrażam opinie na ten temat?? nie mam ciasnego światopoglądu :D :D :D nie wypowiadaj się o osobach których nie znasz , dlatego że ci nie przytakują :), Słoneczko prawda jest taka ze chwilami nasze czyny mówią o nas więcej niż słowa

NocnyMotyl A co nad tym też się zastanawiałaś żeby w związku ze swoim narzeczonym trójkąta robić?

Gość pommmpek
smiac mi sie z was chce :D

Gość A ja mam spiralkę
Jezu ,to było przed...teraz tylko on,mówię odnośnie tych co tu od dz... wyzywają ,że dojrzałym lu. nie przeszkadza przeszłość

Gość A ja mam spiralkę
Jezu ,to było przed...teraz tylko on,mówię odnośnie tych co tu od dz... wyzywają ,że dojrzałym lu. nie przeszkadza przeszłość

Gość pommmpek
A ja mam spiralkę ciesz sie ze trafilas na takiego 'faceta'

dlaczego :D Ona myśli ze mnie rusza i że żal mi ze dala dupy na dwa baty buahahahahahhaa

Temat się rozwinął zobaczymy co powiedzą o tym inni, żeby nie było nikogo tutaj nie oceniałem :] że ostry trochę byłem, może ale takie już jest tabasko :D :D :D

No dobra, już się pożarliście. Ale ja chciałbym wiedzieć czy to w ogóle fajnie jest tak we trójkę, czy nie? Jakaś zazdrość albo niezdrowa rywalizacja się nie pojawia?

Gość pommmpek
hehe satyr musisz sam sprobowac :D bo one tutaj twierdza ze bylo fajnie :D