Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilikoko

ON MA CHYBA KOCHANKE

Polecane posty

Gość lilikoko

ostatnio mój facet kulił branzoletkę dośc drogą przez kumpla pasera myśli że o niczym nie wiem ale przeczytałam jego wiadomości i sprawdziłam przelewy sęk w tym że musi nie być dla mnie bo ja biżuterii wręcz nienawidze nie nosze pierścionka zaręczynoweko kolczyków kompletnie nic i on wie jaki mam stosunek do błyskotek ostatnio dostaje wiele wiadomości od koleżanki twierdzi że jej 2 letnia córka bawi sie telefonem i to ona wysyła jakieś znaki mmsy ale znalazłam też sms od niego do niej i to 3 razy pełno połączeń a ostatnio dowiedziałam się nie ważne skąd że była w naszej miejscowości on twierdzi że jestem chorobliwie zazdrosna wariatką ciekawe która by nie była gdyby jej facet nie pokazywał wiadomości od puszczalskiej samotnej koleżanusi które od razu kasuje a gdy spytałam czemu nie chce ich pokazać to powiedział chuj cie to obchodzi nie wiem co robic mamy roczną córeczką

Gość wewertrtrtrt
dziwne może dla mamy kupił albo dla siostry

Gość lilikoko
jego mama nie żyje jest jedynakiem nie ma żadnej bliższej rodziny ani znajomych bankowo nie jest to prezeny dla mnie ani małej bo na co małej branzoletka za kilka stów

Gość maczo panczo
ewidentnie kogoś ma wszystko czarne na białym ty nie nosisz biżuterii on pisze z inną a z ciebie próbóje zrobic wariatke i to na ciebi zrzuci wina za wszystko jakie to typowe

Gość no to rybka
Raczej ma kogoś, ale dziś to całkiem normalne więc przestań. Mój mąż powiedział mi ostatnio że gdyby miał kochankę to by miał ale mnie nigdy nie zostawi - ŁASKAWCA:d

Gość lilikoko
my wszyscy mieszkaliśmy w tej samej miejscowości znamy sie ja mam 22 lata mój 34 a ona koło 30 ja sie z nią nie zadawałam mówiłam jej dzieńdobry on kumplował sie z jej 3 braćmi dała ubranka po swojej małej dla naszej i wogóle głupio by wywoływac awanture ale on z żadną inna nie pisze i jeszcze ukrywa to i kasuje ostatnio przyszedł sms i odczytał przy mnie a potem sie okazało ze przeczytał stary sms z przed tygodnia a nowy skasował gdy mu o tym powiedziałam wyzwał mnie od psychicznych

Gość misiaczek30
ja bym miala tyle poszlak nie spala spokojnie tylko postawial sprawe na ostrzu niza, szkoda czasu i nerwow na kur**