Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Adalis zaprasza na pogaduchy;)

Polecane posty

Hej dziewczyny:) Wiecie może co poradzić na zmęczenie?Żeby nie być zamulonym na maxa?

Nie śpię dobrze od 3 miesięcy - syn nie pozwala:P Ale dziś to już jestem jak zombie...

jennifer8787*** Hej:) No redbull odpada bo karmię czasem jeszcze.....A jak pomyślę że dziś znowu to samo w nocy to nie wiem- idę chyba przez okno wyskoczę:P

Witaj adalis, ja tu tylko na chwilę wpadłam się przywitać :) Miłego popołudnia życzę :) I uciekam bo muszę się uczyć na egzamin.

No mały rozwija się super - chyba będzie chodził lada dzień:)Uczyłam go ostatnio robić "taki duży jestem" i śmiechu była kupa:P Tyle że w nocy dalej okropnie śpi - wstaje co 20 minut I temu moje zmęczenie:)

Mój syn ma 8 miesięcy Akurat śpi Ale jak wstanie jedziemy do znajomych Byliśmy dziś na spacerze TEraz jest ciemno i deszcz pada więc odpada No ale może u Cioci się zmęczy to choć z 2 godzinki da pospać:)

Udało mi się go tak "przestawić" że spi teraz tylko raz i to 1-2 godzinki Po to by w nocy spał A on nie chce

A już nie wiem co mu jest.... Byłam dziś u pediatry a ona na to że to "normalne" I tylko nawrzeszczała na mnie za próbę stosowania metody Tracy Hogg:P

Szczesciary, czasem zazdroszcze dzieciaczków i takiej rodzinnej atmosfery. Od czasu do czasu odwiedzam znajome z dziecmi, zeby sie nacieszyc :)

No moje szczęście wstało:DCo prawda wyjazd planujemy na 17 ale teraz nie mam komu przekazać syna Także na chwilę znikam;)