Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drfkfggj

Czy waszym zdaniem coś ze mną jest nie tak?

Polecane posty

Gość drfkfggj

sama zaczynam się obawiać, bo oprócz tego że nie jestem typową nastolatką (co nie znaczy ze jestem powazna) w ogóle nie kręcą mnie faceci w najmniejszym stopniu co ciekawe ja chyba dla nich tez jestem aseksualna bo mam zerowe powodzenie ;/ ostatnio spodobalam sie lesbijce stad refleksje :D wygladam mniej wiecej tak ok.170 wzrostu budowa ciala hmm no nie szczupla ale nie gruba, mam brzuszek, biodra, piersi i troche uda ale poza tym jest ok male oczy zielone okrągła twarz pelne usta wlosy sredniej dlugosci,jakis wyplowialy braz... ogolnie nie podoba mi sie moj wyglad ale no nic... co myslicie? nie jestem les...ale cos jest nie tak majac prawie 18 lat, nie mam zadnego doswiadczenia!

Gość skomplikowwane
Jak to nie kręcą? Nie podobają ci się?

Gość drfkfggj
nie :o bardzo rzadko mi się ktoś podoba,w sumie to nawet nie pamiętam kiedy mi się ktoś podobał...

Gość skomplikowwane
A kobiety?

Gość krups
a co z kobietami, też się nie podobają ?

Gość Szymuś
No jeśli zamiast kutasa, będziesz wolała paluchy jakieś innej kobiety w swojej cipce, to nic się nie stanie. To raczej życie poza nawiasem, bo homo to odmieńcy zbyt odmienni.

Gość drfkfggj
no własnie kobiety tez mi sie nie podobają

Gość skomplikowwane
Mam koleżankę, która przyznaje otwarcie, że jest aseksualna. Ale faceci się jej pdobają, lubi ich towarzystwo. Tylko nie ma w ogóle potrzeby seksu. Więc nie wiem co jest grane z tobą.