Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja1990

Mam 21 lat i straszne ZMARSZCZKI !!! PORADZCIE COS PROSZE...

Polecane posty

Gość maja1990

witam wszystkich mam 21 i straszne zmarszczki pod oczami i zmarszczki wokol ust jestes zalamana co robic??? prosze o rady ma ktoras z was taki sam problem w tym wieku ..

Gość maja1990
halo nie ma nikogo???

Gość fdghghhgjjk
jak sie chodzilo na solara to tak jest

Gość maja1990
nie chodze na solare . nie mam pojecia z czego tak szybko robia mi sie zmarszczki . czego na nie uzywac?

są juz kremy 20+ na pierwsze zmarszczki wiec zacznij moze uzywac tego, nie wiem czy takie kremy cos daja ale warto sprobowac

Gość tvhyrh
palisz ? solara ? słońce ? filtry ? używasz, chodzisz, korzystasz, stosujesz ?

Gość maja1990
ale gdzie ta parafina itp sie znajduja w czym? nie mam pojecia jakie kremy moze dacie jakis przyklad :)

a jak juz cos na temat cery to poradzcie moze co na tlustą skore?? bo ja czasami tak sie swiece na ryju jak nie wiem co. uzywam juz wszystkiego, kremow miliony, maseczki, nawet hormony,i nic nie pomaga

Gość maja1990
pale na solarium 1 raz na 2 miesiace jak mam czas alkoholu nie pije raz na pol roku piwo a zmarszczki mam okropne i 21 lat dopiero co bedzie jak bedzie 30 az sie boje pomyslec ... :(

Gość wewe ttt
nie pierniczcie tylko poradzcie cos dziewczynie

Gość maja1990
a na moje okropne zmarszczki jaki krem najlepszy ??? moze podacie jakas nazwe ? moze jakies maseczki. czy zostaje tylko botoks ?

a widzisz a ja uzywalam produktow gdzie bylo duzo alkoholu, dzieki z rade, bo naprawde juz mam dosyc

Fajny jest krem pod oczy Vichy lift active ha, czy jakoś tak. Dobrze nawilża jak masz wrażenie, że skórę pod oczami masz suchą jak papier. Nie uczula, a mnie uczula prawie wszystko co pod oczy. I nie przejmuj się, że to krem do 30+, bo nie ważne jest numerek na pudełku tylko to jakie potrzeby ma twoja skóra.

Gość kremu pod oczy
czy na twarz mozesz smialo uzywac nawet +50, bo taki krem NIE powoduje zmarszczkow tylko ma splycac i zapobiegac nowym, tak? wiec jak masz juz je teraz to chcesz czekac na 50tke by splycac tamte? ;) kremow uzywaj nawilzajacych a na zime tlustych (kobiety czesto je myla, uwazajac ze nawilzajacy to to samo co tlusty, ale nawilzajacy w zimie moze szybciej wysuszac skore, a tlusty ja zwyczajnie chroni).

Gość helol..
ostatnio na wizazu czytalam,ze kariere robi krem pt, pani walewska,tlusty,nawilzajacy,podobno sa super,wygladzaja zmarszczki i odzywiaja skore koszt ok 15 zlotych.sama bym sobie kupila,tak sie zainteresowalam,ale w Pl nie mieszkam,ale podobno super!!

Gość jezeli chodzi o oo o
kolorowe to się już nie wypowie :p laska ją na jednym temacie wkurwiła i kredka zapowiedziała że już przestaje udzielać rad. że można do niej na maila pisać. szkoda tylko że zapomniała go podać :p a szkoda bo to były darmowe rady za które trzeba w salonie albo u lekarza płacić. kreda to co z tym mailem?????????

Gość to na moim topiku sie
wkurzyla bo ktos jakies glupoty pisal. podalam tam gg, napisala ze sie odezwie w wolnej chwili ale sie nie odzywa :(

Gość ja też jej podałam
jakiś czas temu...w sumie jakies 2tyg temu i odezwała się dopiero dzisiaj. pisała do mnie w przerwie w pracy.

Gość ja też jej podałam
kiedyś też jej pisałam to odezwała się po tygodniu. a z racji tego że mi pomogły bardzo jej rady bo zobaczyłam poprawę to napisałam jeszcze raz i dzisiaj dopiero odpisała :) odpisze i tobie tylko musisz być cierpiliwa :)

Gość maja1990
sprobuje cos z tego co napisalyscie bo kolo 30 niedlugo bede miala zmarszczki jak moja babcia 83 letnia... niektore kobiety maja taka piekna cere i do 30 a nawet 40 niewidoczne zmarszczki zazdrosze im :)