Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pshotka

spotkałam dziś byłego

Polecane posty

Gość pshotka

taką swoją pierwszą miłosć on mnie zostawił ja rok płakałam a dziś bogu dziekuje ze tak się stało Facet siedział ponad rok za wypadki po pijaku ma zabrane prawko do końca zycia poźniej ożenił się wyjechał za granice tam po pijaku miał straszny wypadek leżał 2 mc w szpitalu bez ubezpieczenia teraz ma zapłacic ponad 600 tyś zł nie pracuje dużo pije zonaod niego uciekła jak odcieli im prad w dom ogrzewania nie mają bo nie ma na opał kasy A ja wyszłam za mąż mam synka dobrego męza buduje dom prowadze z męzem firme eh dobrze ze mnie zostawił

Gość hmtjth,l
a co tu pisac masz szczęscie jego zona nie

Gość a ja wiemmmm
fajnie tak pozytywniw mnie dziś facet zostawił

Gość madziulaksa111
ja ciagle przezywam porzucenie :( mam nadzieje, ze kiedys na niego spojrze i pomysle tak jak ty - co za szczescie, ze mnie zostawil...

Gość spokooooooook
też się zastanawiam czy się nie rozejde z facetem

Gość pshotka
wież mi cały dzień bogu dziękuje ze nie jestem z tym człowiekiem choć zle mu nie zycze

Gość madziulaksa111
i dodam, ze to tez byla moja pierwsza milosc. po jakim czasie sie pozbieralas i czy dlugo z nim bylas?

Gość życie jak w madrycie
właśnie cierpienie ma jakiś sens jednak bo zostało ci wynagrodzone, musiałaś przecierpiec rozstanie żeby teraz byc szczęśliwą:)

Gość pshotka
bylam z nim tak koło roku i dobry rok moze więcej się zbierałam wszystko miało miejsce jakieś 8-9 lat tem :) zycze wszystkim pozuconym takiego nastawienia jak ja mam dzis pos sory za błędy laptop mi pada