Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdaSSS

Czy nieśmiałość może być zaletą dla innych?

Polecane posty

Gość IdaSSS

Czy ludzie nieśmiali mogą być lubiani z tą swoją skrytą naturą, a także zauroczyć odpowiednią osobę właśnie dlatego, że niewiele mówią?

Gość bardzo niesmiala jestem wlasci
tez bym to chciala wiedziec :)

Gość IdaSSS
Oj, ja bym np. powiedziała, że jestem chorobliwie nieśmiała. Jak przystało na typową introwertyczkę, jestem skryta, zamyślona, żyję nieco w swoim świecie, a kontakty ze światem zewnętrznym ograniczam do minimum. Nie mam potrzeby nieustannego paplania. Rozmowna stają się tylko, kiedy coś mnie zainteresuje. Mam swoje udane dość życie, kilka sprawdzonych ludków, z ktorymi spędzam wolny czas, ale do tej pory nigdy nie było w moim życiu faceta. No dobrze, bywało blisko, ale wtedy z kolei to ja nic nie czułam.

Gość IdaSSS
Powiedzcie ... czy będąc tak nieśmiała, mogę zrobić na kimś wrażenie? Faceci chyba wolą bardziej ostre babki...

Gość IdaSSS
staję' - to powinno być w pierwszym poście.

Gość IdaSSS
Niby tak, a jednak zauważylam to, że takie dziewczyny jak ja pozostają niewidoczne dla mężczyzn. Mówię tutaj zresztą też o mojej kumpeli. Obydwie na ogół nieśmiałe, zawsze byłyśmy dla facetów jedynie koleżankami.

Bo te "śmiałe" się na imprezie upiją, przeliżą faceta itd., rozbiorą się, pokazą cycki i wiadomo że wielu półmózgów na to poleci.

Gość pleometea
Loooooser ty widać nie wiesz na co stac te nieśmiałe po alkoholu ;) Nie ma reguły. A nieśmiałe są bardzo ok. Tak z obserwacji.

Gość IdaSSS
Nie umiem być inna. Taka się urodziłam, tak żyję obecnie. Nie umiem walczyć o męską uwagę, narzucać, być uwodzicielska itp. Każda pewniejsza siebie dziewczyna ma większe szanse...

To raczej faceci podrywają, więc specjalnie się nie musisz starać. Wystarczy być piękną. ;)

To raczej faceci podrywają, więc specjalnie się nie musisz starać. Wystarczy być piękną. ;)

Loooooser ty widać nie wiesz na co stac te nieśmiałe po alkoholu Nie ma reguły. A nieśmiałe są bardzo ok. Tak z obserwacji. To się zdecyduj, czy wariują po alkoholu, czy są ok. ;) Morze rzeczywiście porządność nie zależy od nieśmiałości.