Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frufrufrufrufeu

Praca w żłobku, są tu jakies ktore mając cos do powiedzenia w temacie?

Polecane posty

Gość frufrufrufrufeu

Chcialabym pracowac w złobku, ale nie wiem jakie są wymagania, szukalam w necie i dzwonilam do miejskiego żlobka, zame ogółniki podają. Moze któras z was pracuje lub zna kogos kto pracowal?

Gość figo fago 88888
anielska cierpliwosc

Gość frufrufrufrufeu
myslisz ze wystarczy, cos mi sie wydaje ze to za malo;p

Gość frufrufrufrufeu
toksycznakobita- trafilas w sedno, rece juz mi opadaja. Moze pojde do pracy w domu seniora, tam chyba nie potrzeba znajomosci.

Gość tak sobie czytam.........
nie ma pracy w żłobkach, szkołach, świetlicach, ogniskach wychowawczych itp. chyba że masz znajomości lub wieeelkie szczęście (bo ktoś np. dostał zawału i potrzebują od zaraz) dzieci mało i ciężko jest

chyba, że ktoś pracuje w gimnazjum i nabawi się nerwicy i sam odejdzie albo w poprawczaku, tam większa rotacja pracowników

Gość frufrufrufrufeu
tak sobie czytam, szukalas takiej pracy? jestes po pedagogice?

owszem studia magisterskie pedagogiczne + 2 podyplomówki i mogę sobie te dyplomy na ścianie powiesić

Gość frufrufrufrufeu
z jakiego jestes województwa i w jakiej placówce szulakas? Nie zalamuj sie moze jeszcze sie cos znajdzie, nie myslalas, zeby otworzyc prywatny złobek?

byłam na rozmowie w poprawczaku (poprzedniego nauczciela uczniowie pobili), ale po rozmowie z dyrektorem ośrodka zrezygnowałam, zresztą preferowali dobrze zbudowanego mężczyznę byłam wszczędzie w okolicy, większych miasteczkach, wiochach wszędzie pełna obsada, nikogo nie potrzebują a w sklepie mi powiedzieli, że mnie nie przyjmą bo mam za wysokie wykształcenie :-0

Gość frufrufrufrufeu
tak sobie czytam ile masz lat? z jakiwego jestes województwa. Ja tez jestem na pedagogice.

z lubelskiego o żłobku myślałam, czytałam na temat starnia się o fundusze unijne (projekty), ale trzeba mieć dość sporą kwotę swoją na początek kredytu nie wezmę no bo jak?nie poddaję się i szukam dalej, ale krew się we mnie gotuje!

30 i troszkę ;) pracowałam 7 lat w szkole, ale jak nie wróciłam po macierzyńskim od razu do pracy ( miałam trudną sytuację rodzinną i nie bardzo miałam inne wyjście) to dyrektorka powiedziała mi wprost, że nie ma powrotu albo wracam po 5 miesiącach albo wcale

Gość frufrufrufrufeu
aha rozumiem, ja mam 25 z zadnego doswiadczenia wiec mam inna sytuację. Moze uda mi sie znalesc w złobku. Masz doswaidczenie w pracy w oswiacie, powiedz jak najlepiej szukac pracy w takich miejscach? chodzic czy wysylac cv na maila?

jeśli masz możliwość wyjazdu do większego miasta - tam szukaj kuzynka w Warszawie znalazła pracę w przedszkolu bez problemu

wydrukuj CV + list motywacyjny i zrób sobie terenówkę po przedszkolach, żłobkach ... rozmowa z dyrektorem to podstawa

Gość frufrufrufrufeu
heh dziękuje, tylko nie wiem czy w trakcie licencjata ma jakis sens szukanie, bo nie mam jeszcze dyplomu, chcialam zdobyc jakies doswiadczenie

ja po licencjacie znalazłam pracę, magisterkę zrobiłam zaocznie kuzynka tak samo szukaj już teraz, jest naprawdę ciężko, im wcześniej coś znajdziesz, tym lepiej dla Ciebie powodzenia

ja jestem po licencjacie z pedagogiki opiekunczo-wcyhowawczej i szukam w prywatnych przedskzolach juz od roku i nie moge nic znalezc:O (Poznan) doswiadczenie mam, mialam praktyki w przedszkolu, przez 3 lata bylam niania :O ale pierwsze pytanie zawsze tj. czy nadal mam studiuje, bo jesli nie to mi dziekuja . Jesli ktos ma status studenta to wtedy nie placi sie za niego zusu. chyab ze Ty szukasz w panstwowych przedszkolach , wtedy sytuacja moze wygldac inaczej.

Gość w prywatnych to cie przyjma be
z problemu, ale tam nie ma karty i nikt nie chce robic 8h.