Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Co tu tak mało ludzi teraz?

Polecane posty

To jest moja misja - nieść wartości wyższe w internecie. Może Bóg chciał, żebym nie pracował, tylko pisał na forach o wartościach. A to jest tekst z Legionu, zespołu RAC z lat 90-tych. Z Wrocławia zresztą. Narodowo-konserwatywna muzyka.

Ja się nie poczuwam do żadnej misji i jestem happy (umiarkowanie). :classic_cool: Po co ludziom głowę zawracać moralizatorstwem, niech każdy sobie żyje w zgodzie z własnym sumieniem. :P

Cześć Pink, dawno Cię nie widziałam :P Loo - niezamierzenie mnie rozbawiłeś :D

Po co ludziom głowę zawracać moralizatorstwem, niech każdy sobie żyje w zgodzie z własnym sumieniem. Jak to mówią, wysztarczy bierność ludzi dobrych, żeby zło triumfowało. Wczoraj słuchałem Radia Maryja, pewnie będę czastem słuchał. Słucham Rozmów Niedokończonych wieczorem.

"To jest moja misja - nieść wartości wyższe w internecie. Może Bóg chciał, żebym nie pracował, tylko pisał na forach o wartościach." Widzę zaburzenia psychiczne się pogłębiają.

Wilczyca, w momencie kiedy przeczytałam tą jego wypowiedz o misji z głośników poleciały mi pierwsze wersy "Dope Show" Mansona, aż się sama do siebie uśmiechnęłam :P Mój komputer jest równie ironiczny co ja :D

A tak wracając do tematu to rzeczywiście się wyludniło. Albo tematy powoli się wyczerpują, albo rok szkolny zgarnia co po aktywniejszych użytkowników. :classic_cool: