Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg2g2g2g

jestem nerwowa-co na uspokojenie???ziolowe lub nie

Polecane posty

Gość gg2g2g2g

czesto mam takie napady lęku biegunka, bol brzucha, kolatanie serca

Gość nibyniemamnicka
polecam udać się do lekarza, z pewnością ci coś przepisze proponuję hydroksyzynę żyjesz w dużym stresie jak mniemam

Gość jestem taka dziwnie dziwna
ja po Hydroxyzynie czułam się jakbym stała koło siebie za jakąś szybą. Na mnie najlepiej działa Tranxene, ale to lek uzelażniający, więc lepiej spróbować z ziołami(Persen, Neospasmina, Kalms, Valused).

Gość tez taka jestem 31
tez jestem nerwowa. ale mnie denerwuje dosłownie wszystko ,nawet to ze sie denerwuje. wkurzam sie na dzieci ze za głosno sie bawia,na papierek ze lezy na podłodze,na meza ze wypil jedno piwo, na pilota ze za wolno przełacza programy itd... caly czas mnie wszystko wkurwia. chcialabym jakies lekarstwo na to ale nie takie po ktorym pojde odrazu spac bo sporo rzeczy do zrobienie jeszcze jest. jakies dobre wyciszające,jest takie?

Gość jestem taka dziwnie dziwna
Są takie leki, muszą być uspokajające nie nasenne. Do takich leków należą np. Tranxene, Afobam, Hydroxyzinum, Rudotel. Po nich się nie zaśnie nie wiedząc kiedy(jak np. Zolpic, Imovane). Powodują tylko uspokojenie i wyciszenie. Dodam jeszcze, że nieraz trzeba trafić na "swój" lek, bo po niektórych może boleć głowa lub można chodzić nieprzytomnym. I nie można ich cały czas, bo niestety uzależniają.

Gość też taka jestem 31
czy te leki sa na recepte?