Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Prezent gwiazdkowy dla kochanka/kochanki

Polecane posty

Czym obdarowujecie swoich partnerów, żeby żonie/mężowi nie podpadło? Cos niepodpadającego, dyskretnego, a jednoczesnie wyrażającego głębie naszych uczuc tudzież pożądania. Idę o zakład, że wielu cudzołożników ma teraz podobny dylemat. Dawajcie pomysły!

Gość wójekstaryhuejk
wino Mamrot lekko wibrujące

taaaaa, może trzeba dojśc do wniosku, że kochankom kupuje się "nic" a jedynym niepodpadającym prezentem jest seks stulecia z trzęsieniem ziemi, cyklonem tropikalnym i tsunami

Gość spoko :-)
nie nakręcaj się :classic_cool:kochankowie są teraz zajęci :P

Gość usty
najbardziej sobą ;)

łaskoczesz mnie FL

Gość dfbhfgchgfvbhnbgjnhkg
Czym obdarowujecie swoich partnerów, żeby żonie/mężowi nie podpadło sam fakt, że masz kochanke, jak żona się dowie, to jej podpadasz w 200%

Gość usty
spoko :) ty to zapewne pomaranczowy skurwysyn :D dobry z ciebie gigus łajdacki :D:D co troche inna :D

buhaha w ego :classic_cool: pomarańczowy s...syn ileż czułości :D

Flapjack, kasa nie gra roli, chodzi o pomysły na każdą kieszeń dla nierządników rozmaitej zawartości portfela.

hmm pierwsza moja myśl o jakimś przedmiocie bransoletka zegarek pierścionek długopis czy coś w tym stylu widoczne rzucające się w oczy ale można to różnie wytłumaczyć. przypomniał mi się komedia z edim marfim jak mówił gryźć w pośladek pochwali się psiapsiółką i będzie mieć pamiątkę

Flapjack, a zakladając, że masz zonę... co bys chciał dostac od kochanki, co jednocześnie nie powodowałoby konieczności tłumaczenia sie przez zoną?

żony nic nie widzą :D albo widzą i jest ok

moja droga pochodzę z domu gdzie nie daję się prezentów i zawsze gdy coś muszę dać to mam problem. Myślę że drobny gadżet był by ok żonie można powiedzieć że to z pracy np: zapalniczka. brachol kiedyś dostał ekspres do kawy. Wszystko można wytłumaczyć kiedyś mnie rozbawiała była szefowa kolega się zdradził że ma dwie dziewczyny ona na niego z gębą że te dziewczyny są głupie że się nie kapnęły że ma drugą nie wyczuły. Niby każda kobieta wyczuję drugą, gdy ona sama do siebie krzyczała z szefem jedliśmy obiad szef się dławił schabowym ja fryzkami kolega kompotem a drugi surówkami. gdyby ta kobieta wiedziała że w każdym mieście była zdradzana ten facet zawsze musiał z kimś i mam dużo kasy wiec dziwki to bardzo często.

Żony widzą, czują, słyszą nieraz więcej, niz w trawie piszczy. Włos za długi, obcy zapach, on zanadto mily lub zbyt nieczuly... każda drobna zmiana zachowania świadczy o kochance. Kobiety sa zaprogramowane na zapobieganie a mężczyźni... na dwoje babka wróżyła. Albo "jestem tak wspanialy, że jak taka głupia to niech żałuje" albo "towar macany uważa się za sprzedany" i siedzi ten towar w domu i nosa nie wysciubia, bo prawa nie ma.

Gość GotowaM
Foxy a ty po której stronie barykady jesteś?

Gość dzolana
ja mojemu kupilam w zeszlym roku plyte w tym nie wiem:o kobiecie jest prosciej kupic niz facetowi

Nie wiem jak jest w związkach ale myślę że jeśli jest silna wieź to się człowiek nie chce myśleć że może być nie tak. Gdy więzi brak byle pretekst jest dobry by rozłożyć coś bo ten pomysł był wcześniej. czytając Starowicza przeważnie faceci zdradzający swą dobrocią chcą wynagrodzić zonie swój czyn ja się nie znam

Gość dzolana
sypnijcie pomyslami noooo bo temat na czasie:p

GotowaM, nieważne, po której ;) Research przeprowadzam na potrzeby prywatnej, niezaspokojej ciekawości :)

Gość GotowaM
nieważne??? dla mnie bardzo. swieze przeżycia. mój były mąż kupił mi rok temu prezent pod choinke:) będac z kochanka. nie przyjęłam. niedawno stwierdzi ł- kupiłem ci wtedy płytę. ale chujowa była:) urocze:)

GotowaM... powiedzmy, że bylam po obydwu stronach barykady... Zaczęłam od tej gorszej do przełknięcia. Doesn't matter. Pytanie jest ogólne.

Gość dzolana
spoko tylko ja potrzebuje dla faceta....i hmmmm jakby to powiedziec on ma siec sklepow jubilerskich wiec bizuteria i swiecidelka odpadaja

Gość GotowaM
dzolana:) to moze kup jego zonie:) ucieszy sie kobieta pewnie

Gość dzolana
nie mam zamiaru jest poprawiac samopoczucia:D