Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Prezent gwiazdkowy dla kochanka/kochanki

Polecane posty

No cos kiepsko z inwencją... chyba żaden facet nie dostanie od kochanki prezentu w tym roku :) jakkolwiek kobiecie zawsze mozna podarowac jakiś bizut, perfumy, bieliznę, z których to rzezczy kazda mężowi zniknie w tłumie innych podobnych posiadanych przez nią tak facetowi nie ma co dać, żeby żona nie wyczaila czegos nowego. Wszak wszystkie jego perfumy, koszule, krawaty czy zegarki zna, bo sama osobiscie to wszystko kupuje, pierze, prasuje i wkłada do szuflad. A nowiutka wiertarka pneumatyczna jest jakaś mało romantyczna w charakterze prezentu ;) Przypomniał mi sie dowcip w temacie: Mąż wraca z delegacji niezapowiedziany dzień wcześniej i zastaje żonę z obcym facetem we własnym łóżku. Żona natychmiast wpada w słowotok: "Kochanie, pamiętasz w zeszłym roku wczasy na Teneryfie? To prezent od niego... nasz nowy telewizor to tez od niego. I samochód w garażu też i..." Mąż przerywa: "Kochanie, przykryj Pana szybciutko kołdrą, bo się nam jeszcze przeziębi..."

"tak facetowi nie ma co dać, żeby żona nie wyczaila czegos nowego." za dużo stereotypów moja droga. Raczej trudno obdarowywać kochanka bielizną krawatami czy innymi ubraniami. ale zawsze zastają gadżety takie jak długopisy zapalniczki spinki do koszuli kostki czy karty dla hazardzisty wyszukany pendrive książka 20kg ziemi ogrodowej z watykanu czy inny wyszukany przedmiot codziennego użytku zawsze można to rożnie wytłumaczyć np: prezent handlowy. Nie wierze że faceci w związku sami się nie ubierają nie wytrzymał bym z kobieta która mnie ubierała z drugiej strony gdy widzę panny na mieście sam bym je jakoś ubrał bo dopasowanie cuchów to jakiś koszmar na dodatek w sklepach z odzieżą jest bardzo wąski zły rozmiarowo asortyment dla facetów w przeciwieństwie dla płci innej

Gość usty
na prezent lepiej nogi szeroko rozlozyc ;) bedzie zauroczony

"20kg ziemi ogrodowej z Watykanu" Ja taki poproszę! Ubawilby mnie przednio :D

Gość usty
albo plyte z Wawelu :D

Ja tam nie sile się na oryginalność :P Właśnie przygotowalam prezent na milolajki dla mojego "kochanka" ... Prawie pół megabajta :P za parę dni dostanie na maila ;)

Gość usty
wyslij i mnie zweryfikujemy czy dziala ;)

Gość emilianna
no wlasnie ,ja juz wymyslilam... moj k. ma kasy od cholery i wszystko co chce ,kazda materialna rzecz odpada..pendrive plyty zapalniczki itd nieee... zabukowalam nam pokoj dostanie sms gdzie i o ktorej a tam wszystko co lubi

Gość gość
mój kochanek już były onegdaj podarował mi twardy dysk 30 gb wtedy to było coś ...a jakie romantyczne....żona się naprawdę nie pokapowała bo to informatyk serwisant był...jaka ja byłam szczęśliwa.... :-: