Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Witam w piątkowy wieczór.

Polecane posty

A samotna się czuje :(. Mój pojechał z dziećmi do teściów zostałam sama i tak przeglądam liste w telefonie :(. Tyle znajomych a nie ma do kogo zadzwonic :(

A, co Ty Proszek dzisiaj tak mało bojowa jesteś?;)

Witajcie dziewczyny :) Tu wiśnia, też dziś "samotna" ;) Małoletni już śpią, a ślubny na meczu i wróci bardzo późno ;)

Szczerze mówiąc chciałam troche odpocząć. Myślałam a zostane sama to odpoczne - a tu kaplica :(. Smutno mi:(. A skąd się znamy? ;) Jakoś nie kojarze, zreszta ostatnio rzadko tu zaglądam :)

no siemanko wszytskim :P chce wam ogłosić, że dzisiaj TU na kafe, poznałam kolege studenta, który studiuje tam gdzie ja i swój wydział ma 300 metrów od mojego, czaicie??

Cześć Ciapata :P🖐️ Widzisz jaki świat mały. Ja spotkałam na czacie mojego dawnego przyjaciela ze studiów :O. Szkoda że był na erotycznym - nie rozpoznał mnie na szczęście :D

Ja też czasami mam ochotę wysłac towarzystwo w kosmos, a jak zostaję sama to ta cisza "zabija" :P

Wczoraj zdemaskowałam Taką małą jedną. revlon(ek)---->wyjazd za granicę----->sztama------>świnka morska w kroku

"Pani Ciapata Wczoraj zdemaskowałam Taką małą jedną. revlon(ek)---->wyjazd za granicę----->sztama------>świnka morska w kroku" Dziekuje Ci slicznie, ze im wyjasnilas 🌼