Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Witam w piątkowy wieczór.

Polecane posty

Nie martwie się, na tym forum zostałam już tak zjechana że się ni boje :). Otwieram butelke wina i znalazłam jakieś papierosy w szufladzie. Skonsumuje :(

Proszęk co Ty gadasz ?? Na fotkach nie wyglądasz na taką co to cokolwiek przegrała :P Fajna, uśmiechnięta laska, co to moze wszystko :)

Ja, a na dodatek jutro mam sobotę pracującą :/.

A to każdy tak ma ;) Ja też dziś z rana miałam mega doła, ale już mi się poprawiło ;) wiadomo do czasu :)

Gość proszek a z którego grudnia
jesteś? ;) bo może jestesmy z tego samego dnia ;)

A co Wam poprawia humorek laseczki ? Pomijam moje dzieciaczki :) Mnie czasem drineczek, jakimś drobny komplement od "facetów" ... no i oczywiście fajne towarzystwo, nawet jeśli tylko kafeteryjne :)

Ja ostatnio ryłam na Kac Vegas w Bankoku, zresztą jedynka też była super :) Chciałam iść na polskie "podróby", ale nie ma z kim dzieci zostawić, a sama nie pójdę bo ślubny będzie kręcił nosem z tydzień :P

noo blisko, blisko, ale jednak nie do konca;). ja 15;)🖐️.

fajnie byc strzelcem;).

Proszek co Ty gadasz :P Wszyscy, których znam z tego znaku to przesymapatyczni ludzie, a i prywatnie maja wszystko poukładane ;) A wiem co mówię, bo moje najlepsze dwie psiepsióły to właśnie Strzelce. Maja fajne rodziny, mężów, a i zawodowo ustawione :)

No może fajne osoby nie zaprzeczam. Ale moim zdaniem strasznie marnują pieniądze. Sama jestem strzelcem i dużo wydaje i kilku znajomych również. A ty jaki znak kochana? ;)

Laska jak ja bym była w Twoim wieku ... Ty dopiero życie zaczynasz tak naprawdę :)

Cholerny bliźniak ... i dopiero teraz na starość wychodzi mi ta druga "zła" natura :P

Ja w wieku 32 lat urodziłąm drugie dziecko, zmieniłam pracę (z czasem awansowałam i zarabiam 2 razy tyle co wtedy), zrobiłąm podyplomówkę .... zaczełąm wychodzić ze znajomymi raz w czas na piwko ... i nie tak dawno odkryłam, ze sa faceci którym sie nawet podobam ;)

Gość Proszek do dupy smarowania
Proszek jeszcze Ci napady mitomanii nie przeszły? Jeszcze 3 miesiace temu mialeś fotki innej laski w stopce. Po operacji palstycznej jestes?:D