Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujętytułu

tytuł piosenki ESKA ROCK

Polecane posty

Gość poszukujętytułu

Cześć, chcę znaleźć tytuł piosenki, która ostatnio dość często leci w sece rock. Śpiewa ją jakaś dziewczyna (może kobieta?) po angielsku w refrenie jest coś w stylu " ..... say when I like youuuuuuu) to you jest bardzo przeciągnięte, głos ma bardzo przejmujący. Całość jest grana głównie na fortepianie (pianinie?). Utwór spokojny, ale dający "kopa" przynajmniej jak dla mnie. Znajdzie się ktoś odważny żeby mi pomóc? Pozdrawiam serdecznie!

Gość poszukujętytułu
I jak poszukiwania? nie wierzę, że w ciągu tych kilku minut nikt nie wpacł na trop :(

Gość ejejejeej
poszukasz na eskarock.pl ? wejdz tam w listy i z boku sa ikonki do podsluchu i bez problemu znajdziesz :D

Gość poszukujętytułu
łoooooo! serdecznie dziękuję za tytuł! nie wierzyłem, prawdę powiedziawszy, że po tak lakonicznym opisie ktoś będzie wiedział :) Serdeczne dzięki ! :*

Gość poszukujętytułu
ten utwór działa na mnie podobnie do Bohemian rapshody queenów.. ciarki na rękach... Jeszcze raz dzięki!

Gość aaaaaaaaaaaaah
a ja juz mam dośc tej całej adele :O

Na Esce Rock każda piosenka leci po milion razy więc po miesiącu słuchania w pracy znam je już wszystkie na pamięć :)

aaaaaaaaaaaaah, zgadzam się, świetnie śpiewa, ale się już totalnie przejadła. Nie mówiąc już o tym, że nie jestem w stanie przesłuchać jej płyty od początku do końca, bo w połowie mam już ochotę sobie żyły wypruwać.

Gość poszukujętytułu
Alanyaa - ja słyszałem jej pierwszy utwór- właśnie ten. I w radiu, którego mogę posłuchac tylko w pracy. Z samochodu mi ukradli, w domu radia brak :D tylko TV, który służy tylko jako odbiornik wiadomości. :) I słyszałem ją wczoraj pierwszy raz :D