Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł.........

Czy jestem przystojny ?

Polecane posty

Gość taki sobie nieobecny
ile razy dziennie pojawia sie tu zdjecie sosa ?? I ile razy kobiety mu będą mówić że jest brzydki i ma koci zarost ??

Gość kinga26
Zwariować można

Gość gey ....
ruchnął bym...oj ruchnął

a co chcesz uslyszec?? bo nie wiem o co chodzi? czy jestes az tak zdesperowany, czy po prostu jestes w siebie tak zapatrzony ze chcesz zeby wszyscy ci mowili ze jestes piekny?

Gość myszkokotka1
Czy ty masz szmyrgla na swoim punkcie ????????:) Poza tym pokaż się cały bo może masz 150 cm w kapeluszu ?

Gość myszkokotka1
Fajny nik PANI CIAPATA :):)

To jakiś pojeb podszywa sie za sossssssssa. Ale ja sie tym zajmę, nie jedno już wywęszyłam na kafe. Tą sprawę poprowadze do końca :classic_cool:

Gość Keri Bradszo
Ruchałabym :classic_cool:

Gość myszkokotka1
Pani Ciapata no co ty ?! Z jakim zapleśniałym grzybem :):):) Fajny jest nie znasz się :)

Gość myszkokotka1
PANI CIAPATA a ty jakimś prokuratorem jesteś czy coś bo ja nie w temacie?Piszesz że doprowadzasz takie sprawy do końca ? A penis łałłłłłłłł fajny no :)

Gość myszkokotka1
A jak ty rozróżniasz który jest czyj ?

Gość załatwię śmigłowiec
do prokuratury o kurwa hahaha :D ale soss ma penera pod nosem :D

Zdjęcie sosaaaa jest bardzo interesującym ujęciem. Przedstawia kontrast. Bardzo ekspresyjny pierwszy plan oraz nieco monotonny drugi plan, co ostatecznie nakłania nas do wielu przemyśleń, rozważań m.in nad sensem ludzkiej egzystencji.

Gość załatwię śmigłowiec
sreheheh kurwa. mnie to zdjęcie skłania tylko do przemyśleń nad koniecznością wstrzyknięcia mu czegoś w górną wargę żeby ja w końcu miał albo jakiś przeszczep by się przydał. nie wiem nie znam się na tym. no i niech ogoli ten pawiczy zarost bo wygląda to żałośnie. takie są moje przemyślenia, widocznie płytka jestem

Pragnę zwrócić waszą uwagę także na nietypowe spojrzenie głównego obiektu pejzażu. Nie jest ono zwyczajnie puste. Jakby się dobrze przyjrzeć można zauwazyć w nim kilka cech charakteru obiektu. Przymrużone oczy świadczą o tym, że chłopiec jest namiętnym kochankiem lubiącym wyzwania i widać, że nie boi się ryzyka. Z kolei brak górnej wargi może powodować to, że obiekt czasami nie wierzy w swoje możliwości i poddaje się dominacji samicy.

Gość załatwię śmigłowiec
ale poczekajcie. chyba widzę głębię. dostrzegacie ten cień ? intrygujące.

Gość załatwię śmigłowiec
kurwa jebłam hahhah.

Pojedyńcze kłaczki na szyi sprawaiają, ze obraz zyskuje tajemniczy charakter, zaryzykowałabym nawet stwierdzenie, że baśniowy. Ten nietypowy zarost może sugerować, że obiekt może pochodzić z rodziny o korzeniach wschodnioeuropejskoarabskich. To bardzo niespotykane:)

Szczególnie istotnym elementem drugiego planu, jest właśnie ten siusiak, który łączy drzwi z futryną. Ma on kształt penisa, tak jak wczesniej wspomniałam. Świadczy to o tym, że obiekt na zdjęciu podświadomie wybrał takie tło na zdjecie, ponieważ jego siusiak nie był od dawna oliwiony, po prostu rdzewieje.