Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany54321

Sposób?

Polecane posty

Gość zakochany54321

Jaki jest najlepszy sposób by minęło zauroczenie nowo poznaną osobą, którą widujemy praktycznie co dzień...

Gość lep na pszczoły
poznać :P... w 99 przypadkach na 100 przechodzi jak ręką odjął :D

Gość zakochany54321
właśnie problem w tym że ja poznałem. ;( Jest cudowna, piękna i idealna pod każdym względem. A ja mam wspaniała dziewczynę i nie chcę tego niszczyć.

Gość aaaaaaaaaaaaah
dawno poznałeś?? skoro masz dziewczynę i nie chcesz jej opuścić to wcale nie jesteś zakochany w tej drugiej

Gość zakochany54321
poznałem jakieś 2 miesiące temu. Ostatnio częściej rozmawiałem i w dodatku przypadkiem byliśmy oboje w klubie i to bez partnerów, oczywiście nie mogłem się powstrzymać i tańczyłem z nią Nie byłbym taki pewien bo o niczym innym nie myślę tylko o niej. ciągle oglądam jej zdjęcia chcę ją spotkać porozmawiać niby przypadkiem. Wydaje mi się, że większość chłopaków ulega jej urokowi bo naprawdę jest cudowna.Ale jak sobie oni z tym radzą?

Gość aaaaaaaaaaaaah
po prostu,odpuść sobie...później moze być za późno .

Gość zakochany54321
Tylko wiesz... rozumiesz mnie? Nie daję już rady chociaż bardzo się staram, jestem nawet o nią zazdrosny jak widzę że rozmawia z innymi chłopakami bo jesteśmy na studiach na jednym kierunku, więc siłą rzeczy ją spotykam. Najgorsze jest jeszcze to że mojemu najlepszemu kumplowi ona też się podoba a on jeszcze do tego jest wolny. Ciągle mu powtarzam odseparuj się od niej wiesz że ona ma chłopaka a sam o niej ciągle myślę

Gość aaaaaaaaaaaaah
ja Cie rozumiem, dlatego im szybciej ją zlejesz tym lepiej dla Ciebie. :)

Gość lep na pszczoły
Ciągle mu powtarzam odseparuj się od niej wiesz że ona ma chłopaka a sam o niej ciągle myślę :D, :D, :D tak bezinteresownie mu radzisz? :P :D

Gość zakochany54321
dzięki, myślałam że nikt mnie nie potrafi zrozumieć bo ja chyba sam nie potrafię ha tylko jak ją olać? jak ja jej pragnę Bo to jest trudne różni są faceci ja należę do takich co dla miłości i takiego uczucia zrobią wszystko. Jak dasz mi sposoby że przestanę całkowicie o niej myśleć to będę Ci wdzięczny do końca życia i moja dziewczyna pewnie też i będę mam nadzieję bardzo szczęśliwy

Gość aaaaaaaaaaaaah
''i moja dziewczyna też ..'' - piszesz tak jakbyś był z nią z łaski a ona mialaby być Ci wdzięczna za to,że z nią jesteś.. pomyśl o tej dziewczynie,uczucie do którejś z nich musi być silniejsze, skoro masz u swego boku wspaniałą kobietę to po co to zmarnować ??? chyba,ze jesteś z nią z wygody,to ją rzuć .

Gość zakochany54321
Radzę mu po to żeby się od niej odczepił bo jestem zazdrosny, a po drugie nie chcę się o nią z najlepszym kumplem pokłócić kur** jakie to skomplikowane Dlaczego ona jest taka... a naprawdę gdybyście ją poznali i zobaczyli wszystko zrozumiecie w tym klubie to prawie wszyscy na nią patrzyli Dziewczyna by mnie chyba zabiła...

Gość zakochany54321
oj ahhhh ja nie jestem z nią z łaski ja ją naprawdę bardzo kocham, tylko wiesz w czym rzecz... Że zawsze marzyłem o takiej kobiecie jak tamta i jak ją poznałem i jest tak blisko to głupieję jak widać Boże ogarnij mnie

Gość aaaaaaaaaaaaah
sam musisz dojść do tego żeby to ogarnąć i ogarnąć siebie..albo jedna albo druga :) ciągnie Cię do niej bo jest nieosiągalna...

Gość lep na pszczoły
trawa u sąsiada zawsze bardziej zielona się wydaje :D a potem zwykle wychodzi, że owszem, trawa zielona, tylko lezaczka nie postawisz, bo ta zieleń to z powodu krowiego nawozu którym sasiad glebę użyźnił :P

Gość zakochany54321
no taka nieosiągalna a ja taki głupi Dziękuję Ci za poświęcony czas. Szkoda,że nikt z tutaj obecnych nie miał takiego problemu

Gość Ygtfr
Rzuc obecna. Przynajmniej bedziesz z nia szczery. To czy tamta jest ok czy nie wyjdzie w praniu. Jak wyjdzie zle to trudno, a jak dobrze to wspaniale. Skoro obecna nie jest twoim idealem tzn. ze nie jest dla ciebie. Moze kiedys znajdzie takiego kto bedzie o niej mowil tak jak ty o tej nowopoznanej.

Gość zakochany54321
Wiesz, nie zaprzeczam że możesz mieć racje, ale nigdy nie poznałeś dziewczyny która wydawała Ci się aż tak idealna niesamowita i cudowna i mądra w jednym? Bo to jeszcze niestety jest tak ze wszyscy w koło utwierdzają mnie że ona jest super. I to dodatkowo dobija. Kolega nie mógł uwierzyć że ja z nią tańczyłem i że jesteśmy razem na medycynie. Albo jak byliśmy z kumplami na piwku taka mini integracja chłopaków to większość czasu gadali o dziewczynach i wszyscy tylko bo Ania coś tam i coś i fajna i taki jeden co w grupie z nią jest to myślałem że mu przywalę już bo jak o niej gada to prawie orgazmu dostaje i poszedłem do domu tak skończyło się nasze spotkanie integracyjne. Albo nie zapomnę jak był wykład i czasami jest tak że potrzebna osoba chętna i nikt nie chciał to wykładowca ją wylosowałł i zaczął coś na niej pokazywać krzywizny i takie tam i kazał podciągnąć koszulkę ona pytała czy musi oczywiście zaczał że przecież nie ma się czego wstydzić bo to taki kierunek itp. no i tam pokazywał wyroski kolczyste takie tam ale to norma na tych wykładach tyle że jak są tam inne dziewczyny i prosi chłopaka do porównania to nikt nie chce iść a teraz jak jakieś bydło tam polecieli idioci do niej. szkoda gadać

Gość zakochany54321
Ygtfr tylko wiesz jaki jest problem... Ona ma chłopaka i jest mu wierna jak pies. Długo juz podobno są razem, słyszałem tylko nie gadam z nią o jej chłopaku. Nawet jak moja zostawię, ale nie zrobię tego to nie mam u niej szans totalne dno, utopia.

Gość jkfdifoyfotgfoljhb
utopia oznacza raczej szczęscie, chyba wtopa

Gość zakochany54321
dlatego jej nie zdobędę a utopia że jest to dla mnie nieosiąglane wymarzone szczęście