Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Subzero1991

Dziewczyna wyznała miłość

Polecane posty

Gość Subzero1991

Czesc. Znam się z dziewczyną 5 miesięcy, regularnie się spotykamy, no ale do czego zmierzam. Przedwczoraj ona powiedziała mi, że mnie kocha:| Zamurowało mnie, powiedziałem jej że za krótko się znamy na takie deklaracje. No i od tego czasu 0 odezwu z jej strony. Co mam o tym sądzić? Źle coś powiedziałem? Aha, podszywacze z góry wypierdalać:)

Gość 5 mieszków to wcale nie krótko
wiesz zabolało ją to co powiedziałeś. powinniście pogadać jeśli traktujesz ją poważnie. wytłumaczyć, że potrzebujesz więcej czasu.

Gość martynka_89
ale czy ty na serio uwazasz ze to teraz ona powinna sie odezwac? przeciez wlasnie odrzuciles ta dziewczyne swoimi slowami (oczywiscie nie mowie ze nie miales racji, skoro tak czules) wiec sorki ale jezeli jednak mimo tego co powiedziales chcialbys cos z nia dalej to kolej na twoj ruch powiennien byc.

Gość zakochana OnA
Ja swojemu znajomemu powiedzialm po dwoch tygodnach ze go kocham i ze chce z nim byc. Teraz jestesmy razem rok i 2 miesiace i dla mnie nie ma to znaczenia ze ja pierwsza wyznalam mu milosc bo jest mi z nim super. To sie czuje i powinienes z nia pogadac a nie czekac az mine znowu 5 miesiecy.

Gość lep na pszczoły
jej widocznie czasu wystarczyło, żeby się zaangażować. Skoro tobie nie - mogłeś to powiedzieć mówiąc tylko o sobie... poczuła się jakbyś odrzucił jej miłość

Ja Cie rozumiem czemu tak powiedziales....ale pewnie dziewczyna wyrzuca sobie ze nie potzrebnie Ci to powiedziala ,moze sprobuj z nia sie spotkac,powiedz ze Ci zalezy ale jeszcze dla Ciebie za wczesnie na takie deklaracje ale to nie znaczy ze nie jest dla Ciebie wazna i nie chcesz jej starcic...

Gość sun__ny
Powiedzenie "kocham" to deklaracja?