Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karierowiczkaaPolska

Co sie dzieje z Polskim społeczenstwem? ;/ wstyd

Polecane posty

mam swoj salon z telefonami, codziennie przychodzi ok 10 młodych osób z propozycją sprzedazy za pól ceny, czasem nawet taniej kradzionych ciuchów i kosmetyków. Zawsze wylatuja za drzwi, ale inni to kupuja przez co wiele osób traci. Ludzie pomyslcie ze niektorzy pracownicy mają odpowiedzialnosc materialna !!!!! A co z ludzmi na monitoringu?? ślepi? Wstyd tu mieszkac bo słyniemy tylko z kradziezy. Samej nie wiedzie mi się dobrze a były czasy, dawno temu ze musialam zbierac puszki zeby miec dla dzieci na mleko, ale nie kradłam bo powinnismy sie nawzajem wspierac a nie okradac. zastanowcie sie co robicie ;/// I co z ludzmi ktorzy to kupuja

no dla was taki post to prowo..niezle

Gość fucksja 876
mondry a tobie płaca za sianei debilnej paniki na forum i wyssanych z doopy bredni?

Co jest opinią z dupy? Info, że pręty przebiły się przez betonową obudowę i wkrótce twarde promieniowanie trafi do gleby i wód podziemnych? Masz świadomość skutków tego?

Gość fucksja 876
mam świadomość, że pozdychają takie bezmózgi jak ty. i bardzo dobrze, w końcu to wszystko pierdolnie

Gość pewnie ze prowo
bo niby w jakim miescie takie ilosci ludzi moglyby sobie krasc bezkarnie perfumy i ciuchy... zalosna prowokacja jakiejs kurwy... a tego typu domokrazcy jak sie pojawiaja to lubia sugerowac ze kradzione, a tak naprawde sprzedaja podrobki i sa nasylani przez lokalna firme ktora tego typu towary rozprowadza na zasadzie akwizycji🖐️

Gość dwweeqwewe
Spierdalaj stulejarzu. Z pewnością nie jesteś mądry :O

Gość lep na pszczoły
Kradzieże to plaga... Tylko popatrz na to z tej strony - młodzi dziś PRAWIE NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI DOSTANIA NORMALNEJ PRACY, bo wielkie korporacje garnąc kasę pod siebie rugują np. małe drogerie i butiki. Jest skutek i przyczyna takiego a nie innego krwiożerczego kapitalizmu jaki mamy. czy sądzisz, że taki młody idąc coś buchnąc ze sklepu robi to dlatego, że bawi go adrenalina? A może po prostu już system i poczucie beznadziei nadłamały mu kręgosłup moralny?

Gość lep na pszczoły
czy CHOCIAŻ RAZ zaproponowałas takiemu młodemu, żeby uczciwie zarobił na swoje potrzeby na przykład w salonie w którym robisz karierę?

a ty chciałabyś pracownika o którym wiesz ,ze ma lepkie ręce ?

Gość fucksja 876
a Ty chuju bez jaj masz coś do powiedzenia poza sianiem paniki w społeczeństwie?

Gość lep na pszczoły
a ty chciałabyś pracownika o którym wiesz ,ze ma lepkie ręce ? czy to oznacza, że pierwsza kradzież dokonana z młodzieńczej głupoty ma skutkować bezrobociem na całe życie? Wielkie korporacje kradną w światle prawa - dając śmieciowe umowy, dmuchając koszty, transwerując zyski do spółek-matek za granicą - A JAKOŚ TYSIĄCE LUDZI BIJE SIE O PRACĘ W NICH :O

Gość fucksja 876
głupie podszywy, a mnie po prostu pizda swędzi bo mam grzybicę :(

Gość fucksja 876
mondry widze jak masz nasrane w bańce skoro do podszywów się zniżasz cweliku.

Gość kjmjk;ljh
Mam kolegów którzy tez ciagle a to TV maja w dobtej cenie a to 20 ipodów a to jakies inne komóry. wszystko nowe i w pudełkach... Kiedys mi zaproponowali dysk zewnetrzny bo mieli 30 skądś sztuk jak zadzwoniłam na drugi dzień to juz wszystko sprzedane było :O No ale przy takich cenach i takich zarobka ciężo sie dziwic ze ludzie kradzione kupują

To chyba ty masz nasrane, żeby sama siebie podszywać, a potem na mnie zwalać. Psychiczna jesteś jakaś czy co? Idź się kobieto rozpędź i baranka strzel.

Tak? To sobie filmy pooglądajcie jak w UK gówniarze kradli podczas niedawnych zadymek - rozwalali sklepy na żywca i wychodzili z butami, elektroniką, itp. Pomimo, że im na życie nie brakuje, więc gdzie patologia większa?

Gość fucksja 876
teraz się tu przeniosłes? ojej jak miło :) to może wujaśnisz nam te swoje zamiłowanie do goowna i prętów?

Gość lep na pszczoły
Pomimo, że im na życie nie brakuje, więc gdzie patologia większa? DLACZEGO? podstawowe pytanie brzmi - DLACZEGO? Ryba psuje sie od głowy, a przykład dla gówniarzy idzie z góry. Skoro władze powołane do sterowania państwem np. okradają to państwo w białaych rękawiczkach - a bezkompromisowa młodzież to widzi... TO DOPASOWYWUJE TO PRZESŁANIE PŁYNĄCE Z GÓRY do swoich mozliwości :O