Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technofob

Nie podoba mi się to....

Polecane posty

Gość technofob

Idą złe czasy, telefony szpiegują swoich użytkowników, CIA ma dostęp do danych ludzi z facebooka, a ludzie jeszcze dają się szpiegować, z czasem eliminacja obiegu gotówkowego pieniądza, tylko przepływ bezgotówkowy, durne płatności kartą, telefonem itp, z czasem coś się mówi o czipach pod skórę "dla naszej wygody" i pytanie czy ludzie są tak tępi że chcą tego dla wygody czy jak? Nie podoba mi się to, jesteśmy niewolnikami i będziemy jeszcze większymi. Nakłada się na nas coraz wyższe podatki, alienacja społeczeństwa coraz, większa bo wszystko można z domu zrobić, mam 22 lata, myślcie sobie że jestem zacofany, ale tęsknie do lat kiedy ze znajomymi nie używaliśmy nk innych pierdół

Gość technofob
przez lenistwo ludzi, dawanie się robić w bambuko korporacjom stajemy się uzależnieni od konsumpcjonizmu, który jest przyjemny ale na dłuższą metę nam zaszkodzi. Brak głębszych relacji pomiędzy większością ludzi, wyobcowanie jakie napotykam, uważam że postęp techniczny jest przydatny ale w granicach rozsądku, a jak powszechnie wiadomo nam ludziom rozsądku zawsze brakowało, liczy dla nas się tylko przyjemność i o nic więcej nie dbamy. Smutne to

Gość technofob
ludzi wypowiedzcie się co o tym uważacie, aha wolicie gadać o cipkach i kutasach, to was interesuje:D